Elen Pompeo: Duh Mediterana u Holivud Hilsu

Elen Pompeo: Duh Mediterana u Holivud Hilsu

22/11/2011

0

Nakon rođenja svog prvog deteta, devojčice Stele Lune, glumica Elen Pompeo uselila se u rakošnu kuću u Holivud Hilsu. Zvezda serije "Uvod u anatomiju" i njen suprug, muzički producent Kris Ajveri su neposredno pred dolazak malene princeze kupili zdanje građeno u mediteranskom stilu, karakterističnom za dvadesete godine prošlog veka. Nakon useljenja partneri su otvorili vrata svog luksuznog doma novinarima magazina "Elle Decor". Pri uređenju kuće i izboru nameštaja glumici je pomogao čuveni dizajner enterijera Martin Lorens, koji je i njen dugogodišnji prijatelj.

Četrdesetdvogodišnja glumica obožava Maroko, Španiju, Italiju i Francusku, pa je svoj američki dom uredila kao da je negde na Mediteranu.
 - Ne volim samo mediteranski dizajn, već i njihovu tradiciju, način života, način na koji se zabavljaju i organizuju proslave, sunce... Ova kuća je savršena za moju malu porodicu! Ovde možemo da plivamo, spremamo ukusnu hranu i družimo se s brojnim prijateljima koji nam često dolaze u goste. Šta da vam kažem, sem da je ovo naše idealno mesto za život ispunjeno srećom!

- Elen je u suštini veoma jednostavna i opuštena osoba koja voli svoj dom. Nema kod nje tih momenata u kojima izigrava zvezdu ili divu. Takvo "ludilo" kod nje nećete videti - priča Martin o svojoj prijateljici i dodaje da i sam voli da provodi vreme u njenom domu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti