Dženifer Aniston gostuje u američkoj sapunici

Dženifer Aniston gostuje u američkoj sapunici

Autor: | 16/08/2011

0

Holivudska glumica Dženifer Aniston pristala je da gostuje u američkoj TV seriji "Dani naših života" (Days of Our Lives).
Prema pisanju lista Ekspres, popularna glumica bi trebalo da se pojavi u nekoliko epizoda kako bi podstakla gledanost serije koja poslednjih godina beleži veoma nizak rejting, te producenti razmišljaju o otkazivanju njenog daljeg snimanja.
Do saradnje sa Dženifer došlo je najverovatnije zbog toga što se glumičin otac, Džon Aniston, redovno pojavljuje u seriji koja se na NBC-u prikazuje poslednje 24 godine. To znači da će zvezda "Prijatelja" pokušati da pomogne tati da sačuva posao.
Dženifer će u seriji glumiti planera za svadbe koja pomaže liku kojeg glumi njen otac da organizuje svoje venčanje.
- Nadamo se da će nam se Džen pridružiti u novembru, kad se TV mreže najviše bore za gledanost. Ona je rekla da želi da pomogne, ali da nema puno vremena, tako da ćemo morati da obavimo snimanje u svega nekoliko dana - izjavili su u NBC-u.
Dženifer se jako dopala ideja da glumi zajedno s ocem iako će njen honorar iznositi svega 645 dolara na dan, što je daleko manje od jednog miliona dolara koliko je svojevremeno zarađivala po epizodi snimajući seriju "Prijatelji".

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti