Glumci iz serije “Kad lišće pada” uskoro u Srbiji

Glumci iz serije “Kad lišće pada” uskoro u Srbiji

23/02/2012

0

Članovi televizijske porodice Tekin, koji su osvojili domaću publiku, biće ekskluzivni gosti Prve sprske televizije u nedelju 26. februara, kada će sa publikom u studiju pogledati završnicu ove TV sage, a nakon toga u okviru specijalne emisije “Noć kad lišće pada” govoriti o uspehu serije, svojim ulogama, tome šta trenutno rade, da li su se sprijateljili tokom snimanja, da li ih je iznenadila popularnost u Srbiji…
U razgovoru sa Danijelom Jankov turske zvezde će otkriti i anegdote iz vremena kad su radili zajedno, koliko je svako od njih sličan liku iz serije i da li će uskoro imati poslovne angažmane u Srbiji.
Emisija posvećena seriji “Kad lišće pada” počinje u 19:20 gostovanjem naših poznatih ličnosti, koji su ovo ostvarenje pratili sa istim žarom kao i milioni gledalaca u Srbiji.
U čemu je tajna “Lišća” pa je za vrlo kratko vreme postala najgledanija telenovela, šta je naše poznate privuklo da gledaju priču o Tekinovima, koji su im omiljeni glumci iz serije? Sve to u specijalu Prve, u emisiji “Noć kad lišće pada”!

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti