Znamo gde kupiti najvrelije jesenje trendove!

Znamo gde kupiti najvrelije jesenje trendove!

Autor: | 10/10/2023

0

Moramo priznati da smo se bacili na planiranje jesenjeg autfita i kombinacija za boravak na plaži. Nije ni čudo kada modne kuće već neko vreme najavljuju zaista neodoljive kolekcije za jesen i zimu. Trendovi su već definisani i vreme je da pronađemo naš novi, trendi par cipela. Postoji mnogo izbora, a mi smo uvereni da je Deichmann najbolja destinacija za sve koji su u potrazi za najnovijim trendovima ove jeseni. Naime, u novoj kolekciji pronašli smo sve modele obuće koje ste ovih dana sačuvali na Instagramu.

Bez platformi ne možemo

Promo

 

Čizme, gležnjače ili mokasine - jedno je sigurno - ove jeseni u ormaru morate imati bar jedno izdanje neodoljivih cipela na platformu. Platforme su trend koji je obeležio ovu godinu, a posebno su privlačne u jesenjem izdanju. U Deichmannu smo pronašli cipele sa platformom koje su nas oduševile jer nova kolekcija uključuje klasične i trendi komade.

Ako ove jeseni izaberete platforme, znajte da nećete pogrešiti - mnogo veći problem, bar za nas, bio je kako da se odlučimo za samo jedan par u raskošnoj ponudi.

Jesenje bleštavilo

Promo

 

Hromirani manikir, obilje nakita, modni dodaci jarkih nijansi – sve je davalo naslutiti da ćemo u jesen ući razmišljajući kako da metalik efekat ugradimo u odevne kombinacije za hladnije dane. U Deichmannu smo pronašli rešenje u cipelama sa metalik sjajem, sa kojima nećete ostati neprimećeni. Ovih dana, mnogi su se okrenuli mokasinama, cipelama sa naramenicama i mokasinama prekrivenim metalnim kopčama, a konačno smo otkrili i gde ih možete pronaći. Ovog oktobra zaputite se u Deichmann, jer ništa ne može da otera jesenju maglu kao par svetlucavih metalik cipela.

Čekale smo ih celo leto

Promo

 

Velika je verovatnoća da ste se prilikom jutarnjeg odevanja zapitali šta danas da obučete. Upravo zbog toga jesen je omiljeno godišnje doba svih zaljubljenika u modu – dobar par gležnjača ili čizama rešava ovu, ali i sve ostale modne nedoumice.

Ako od dolaska jeseni s čežnjom razmišljate o debelim moto-čizmama, kaubojskim gležnjama ili bezvremenskom modelu čelsi-čizama, ne brinite jer vaša obližnja Deichmann prodavnica ima odgovor na policama. Izaberite čizme minimalističke siluete ili široke moto-čizme za hladan jesenji stajling - izbor je zaista širok i donosi ponešto za svaki stil.

Promo

 

U Deichmannu vas ove jeseni očekuju svi gorući modni trendovi i zato je prodavnica omiljenog brenda obuće idealna lokacija gde ćete celu jesenju kupovinu modnih dodataka obaviti na jednom mestu.

Pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije i inspirišite se trendi modelima koji vas čekaju u Deichmannu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti