Započni novu karijeru uz 700 eur uštede - u Cubes IT školi Black Friday i dalje traje

Započni novu karijeru uz 700 eur uštede - u Cubes IT školi Black Friday i dalje traje

Autor: | 28/11/2023

0

Da li vam je ikada prošla misao kroz glavu kako bi bilo neverovatno promeniti smer karijere? Da li već dugo gajite želju da zakoračite u dinamični svet IT-a? Ako ste sebi obećali da je sada pravo vreme za promene i spremni ste da investirate vreme, trud i novac u svoj lični i profesionalni razvoj, onda je ovaj tekst upravo za vas.

Black Friday u Cubes školi i dalje traje

Da, dobro ste pročitali. Iako je Black Friday zvanično prošao, u Cubes Školi najbolja ponuda ove godine i dalje traje. Iskoristite poslednja 3 dana akcije, do 30. novembra u ponoć, i ostvarite 50% popusta na sve online kurseve programiranja. Sada se možete upustiti u svet kreiranja web sajtova, QA testiranja softvera ili pravljenja mobilnih aplikacija, uz uštedu do 700 eur!

Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili poznajete osnove programiranja, Cubes Škola će vam pružiti podršku i potrebno znanje za zaposlenje iz oblasti programiranja koju izaberete. Ova produžena akcija predstavlja izvanrednu priliku da zaronite u svet najnovijih tehnologija i steknete neophodne veštine za uspeh u IT industriji.

Jedinstven pristup za usvajanje programerskih veština

U Cubes školi razumemo da online učenje nije uvek jednostavno. Zato smo uložii veliki trud da kreiramo online kurseve koji spajaju najbolje od online edukacije i tradicionalnog učenja u učionici. Naš pristup je pažljivo osmišljen kako bismo omogućili prilagodljivost i pristupačnost svima, bez obzira na radno vreme ili vremenske ograničenosti.

Časovi su unapred snimljeni, pružajući vam slobodu da ih gledate onda kada vama odgovara. Ovo je posebno korisno za one sa specifičnim radnim vremenom ili ograničenim vremenom za učenje. Svi kursevi na platformi imaju identičan plan i program kao kursevi u učionici, podeljeni su po oblastima nakon kojih se nalaze domaći zadacii. Domaći zadaci su ključni za napredovanje, postavljeni tako da se osigura temeljno razumevanje gradiva pre nego što pređete na sledeću oblast.

Pročitajte Digitalni marketing - Umetnost privlačenja i angažovanja publike

Ono što nas izdvaja od drugih online platformi je interakcija sa predavačima na kursu. Osim što ste stalno u komunikaciji sa predavačima putem e-maila, takodje imate mogućnost i da zakažate konsultacija i da prodjete sa predavačima kroz gradivo koje vam zadaje muke.

Dodatno, u želji da izgradimo zajednicu, imate mogućnost da se uključite u diskusije sa drugim polaznicima, delite svoje znanje, postavljajte pitanja, koje smo osmislili kako bi zamenile komunikaciju sa kolegama koji pohađaju časove u učionici.

Svesni smo da postoje periodi kada nam je potreban odmor. Zato je pristup našoj platformi omogućen na godinu dana, pružajući vam fleksibilnost da pristupite materijalima onda kada vam odgovara. Za razliku od kursa u učionici, koji traje 7 meseci, imate vremena da prilagodite tempo učenja prema svojim obavezama. U Cubes School, ne samo da učite programiranje - učite na svoj način.

Kako da iskoristite Cubes School ponudu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cubes School (@cubesschool)

Nikada lakše! Posetite www.cubes.edu.rs  do 30. novembra u ponoć, odaberite svoj online kurs programiranja, automatski uštedite do 700 EUR i krenite u avanturu učenja.

Neka ova zima bude vaše vreme za učenje, usavršavanje i napredovanje u karijeri uz vrhunske kurseve Cubes Škole!

Komentari (0)

Loading
Stana Luković Cubes

Slične Vesti