Venčanicu Lidije Vukićević iz 1991. godine danas ne bi mogla da obuče nijedna mlada

Venčanicu Lidije Vukićević iz 1991. godine danas ne bi mogla da obuče nijedna mlada

Autor: | 31/08/2023

0

Venčanica Lidije Vukićević danas ne može da se nađe u prodaji

Godine prolaze a Lidiju Vukićević u stopu prati glas da joj vreme ne može ništa i da je pronašla „eliksir mladosti“. Tome u prilog govori i fotografija sa njenog venčanja iz, sada već davne, 1991. godine. 

Luka Šarac

 

Svadba Lidije Vukićević bila je događaj godine 

Za dugogodišnjeg dečka, fudbalera Mitra Mrkelu, Lidija se udala u jeku popularnosti, koju joj je donela uloga Violete Popadić u seriji „Bolji život“. Na venčanju je blistala u raskošnoj venčanici, sa velom ukrašenim venčićem koji je išao preko čela, kao i glomaznim minđušama popularnim u to vreme. 

Instagram

 

Iako mladoženjino odelo i kravata sa distance od tri decenije deluju pomalo retro, u to vreme bili su najmoderniji, a njih dvoje važili su za par kakav se samo poželeti može. 

Pročitajte: Lidija Vukićević srećna - U vezi sam sa mlađim muškarcem

Složno su isekli prvo parče torte, ukrašene figurama mladenaca, ali sloga u braku nije doveka trajala.

Story printscreen

 

Rastali su se posle devet godina, po povratku u Beograd. Lidija je zbog porodice svesno žrtvovala karijeru i zajedno sa sinovima pratila Mitra od Holandije, preko Turske, do Amerike. Ipak, to nije bilo dovoljno da ljubav potraje. 

Privatna Arhiva

 

Danas u šali kaže da je srećno razvedena, a imajući u vidu da se nije mnogo promenila, ako ponovo poželi da kaže „da“, sigurni smo da bi joj prva venčanica i sada idealno stajala. 

Komentari (0)

Loading
hellomgazin.rs hellomagazin

Slične Vesti