Mitar Mrkela primljen u bolnicu, oglasila se Lidija Vukićević

Mitar Mrkela primljen u bolnicu, oglasila se Lidija Vukićević

Autor: | 27/02/2021

1

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela (55) nalazi se u bolnici pošto je oboleo od korona virusa. Tako bivši supurg Lidije Vukićević nije otputovao sa ekipom u Milano, jer je neposredno pre puta osetio simptome i morao da bude hospitalizovan. Mitar se i dalje nalazi u bolnici, a u kakvom je stanju otkrila je Lidija lično. 

Pročitajte: Lidija Vukićević zbog prave ljubavi na sve spremna - Stajem na ludi kamen

 

 

Lidija, koja sa Mitrom ima dva sina, navela je da se njen bivši muž dobro oseća, te da smatra da je bolje što se leči u bolnici, jer tamo ima adekvatnu negu.

- Čuli smo se naravno. Mi imamo zajedničku decu, svi pratimo jedni druge kroz život i to je normalno, pogotovo kada su ovakve situacije. Mislim da je dobro, Mitar će vrlo brzo to pregurati. Nije on u velikom problemu. Dobro je što je u bolnici, deca i ja smo smatrali da je to normalno, jer je tamo sigurniji nego da čeka kod kuće - rekla je Lidija za portal "Republika".

Inače, iako su godinama razvedeni, Lidija i Mitar Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta.

Pročitajte: Lidija Vukićević srećna: Tri godine sam u vezi sa mlađim muškarcem

foto Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Sanja 19:26 01.03.2021
Odgovori

"Zajednički brinu o svoja dva sina" , čovek da pomisli da su u pitanju mala deca, maloletnici a oni danas-sutra 30 godina.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti