Da li vam je lepša od Lidije? Ovo je druga supruga Mitra Mrkele, dve decenije mlađa Olgica FOTO

Da li vam je lepša od Lidije? Ovo je druga supruga Mitra Mrkele, dve decenije mlađa Olgica FOTO

Autor: | 11/03/2023

2

Nova žena Mitra Mrkele je dve decenije mlađa Olgica

U vreme najveće fudbalske slave, Mitar Mrkela bio je u braku sa Lidijom Vukićević, koja je svesno stavila u drugi plan svoju karijeru i posvetila se porodici. Zajedno sa sinovima Davidom i Andrejom pratila je Mitra od Holandije do Turske, a onda je usledio povratak u Beograd i kraj braka.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj snajku - Andrej Mrkela pokazao zgodnu devojku, zar nije preslikana Lidija? FOTO

Story printscreen

 

Mitar Mrkela nikada nije voleo da se eksponira mimo sporta, ali nije prošlo neprimećeno kada je u njegov život ušetala nova izabranica, dvadeset jednu godinu mlađa Olgica, sa kojom je 2013. dobio još jednog sina, Dušana.

Pročitajte: Srce je reklo svoje - Lidija Vukićević posle 38 godina ponovo blista u njegovom zagrljaju FOTO

Luka Pakić

 

Atraktivna supruga sportskog direktora Crvene zvezde pre dve godine dala je intervju za Informer, u kojem je, između ostalog, rekla:

− Mita je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje.

Napomenula je da nije lako biti žena sportskog funkcionera.

− Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Ali, on je radoholičar i ne pada mu teško. Nekada mu doslovce kažem: „Hajde, ostavi malo telefon i druži se sa nama.“ Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao do sada.

Pročitajte: Lidija Vukićević nastavlja da iznenađuje - Gde su nestale crne kovrdže

ATA Images

 

− U odličnim smo odnosima sa Mitinom decom iz prvog braka. Njegovi sinovi Andrej i David obožavaju našeg Duleta, a i on njih – izjavila je Olgica Mrkela i otkrila neke male rituale svog muža.

− Iako mnogo radi, trudi se da dođe kući na ručak. Prošetamo kad je slobodan, svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom, a uveče volimo da pogledamo neki film.

Komentari (2)

Loading
Lela 22:36 12.03.2023
Odgovori

Bomba! Mlada, lepa, zgodna. Sad mi je jasno zasto se Lidija ovako slika, pokusava da bude i dalje mlada, ali dzaba Lidija baba si. Mrklela bravo za izbor, Lidija nikada nije izgledala kao tvoja druga zena. Gnezdo na glavi, hahaha. Dzaba lidija, staris....

hellomagazin.rs ATA Images, Dejan Milićević

Slične Vesti