Šta jede žena koja je skinula 72 kilograma? Doručak Bojane Stamenov garantuje mršavljenje

Šta jede žena koja je skinula 72 kilograma? Doručak Bojane Stamenov garantuje mršavljenje

Autor: | 05/09/2023

0

Doručak Bojane Stamenov garantuje mršavljenje

Novu Bojanu Stamenov od stare dele 72 kilograma, mnogo uspona, padova, znoja i odricanja. Pevačica raskošnog glasa raspametila nas je transformacijom koju duguje pravilnoj ishrani, vežbama i nadasve disciplini.

Boško Karanović

 
 

‒ Trener mi je objašnjavao šta i kako treba da radim, a ja sam ga slušala po sistemu: „Ne smaraj me, obišla sam tolike nutricioniste, o režimima ishrane mogu danima da ti pričam.‟. Čak sam pomislila: „Radiću kako hoću, ali ću ići kod njega na treninge.“ 

Pročitajte: Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo - Bojana Stamenov ponosno nosi omiljenu haljinu Kejt Midlton

- Međutim, posle nešto manje od tri meseca borbe, sa sobom a ne sa njim, prestala sam da pijem sve lekove. Tada sam počela da se predajem Nemanjinom sistemu rada i znanju njegovog tima trenera – ispričala je Bojana za HELLO!.

Luka Šarac

 
 
 

‒ U toj teretani prvi put mi je neko rekao „ponosim se tobom“, a to je jako važna rečenica. Mnogo su mi značili podrška koju sam dobila od svih tih momaka i Nemanjina posvećenost. Ni sada mi nije svejedno kad mi pošalje „smajlija“ koji maše, jer njime poručuje: „Zašto mi dva dana nisi napisala ili fotografisala šta si jela?“ Čak i kada bi nastupio „dan varanja“, nisam imala problem da mu to kažem.

Kako izgleda doručak Bojane Stamenov

Pevačica za prvi obrok najčešće bira tri kuvana jaja, salatu od jednog paradajza i krastavca bez dresinga i voće po želji. Hleb je u potpunosti izbacila iz ishrane.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti