Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo: Bojana Stamenov ponosno nosi omiljenu haljinu Kejt Midlton

Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo: Bojana Stamenov ponosno nosi omiljenu haljinu Kejt Midlton

Autor: | 03/11/2022

1

Haljina Bojane Stamenov oduševila

Ako bismo birali transformaciju godine, nagrada bi zasigurno otišla u ruke Bojane Stamenov. Pevačica koja je sebe nazivala „zdravom debelicom“ smršala je neverovatnih 80 kilograma i ostavila taj nadimak iza sebe, te sada ponosno „šeta“ najrazličitije haljine. 

Pročitajte: Bojana Stamenov smršala do neprepoznatljivosti, nove fotografije srpske Adel zapanjile javnost (foto)

Ata Images

 

Bojana se ponosi svojim novim izgledom i na društvenim mrežama sve češće deli odevne kombinacije, a posebno nam je za oko zapala haljina koja neodoljivo podseća na jednu od onih iz kolekcije Kejt Midlton koja je takođe veliki ljubitelj kariranog printa.

Pročitajte: Bojana Stamenov za novi HELLO! otkriva kako je smršala 72 kilograma - Nisam operisala želudac, doktori mogu da potvrde

Instagram

 

„I osećam se sjajno“, napisala je pevačica raskošnog vokala na svom „Instagram“ nalogu.

Inače, Bojani je gojaznost ugrozila zdravstveno stanje, što je bio motiv da smrša. Trebalo je da ide na operaciju smanjenja želuca, te je spremajući se za taj zahvat korigovala ishranu i počela da vežba, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tope.

Pročitajte: Novi život, nova pravila - Bojana Stamenov otkrila šta jede i kako održava kilažu, jedna stvar je ključna

Luka Šarac

 

- Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je skočio skoro na 30. Tada sam primetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje, otkrila je jednom prilikom pevačica.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti