Bojana Stamenov smršala do neprepoznatljivosti, nove fotografije srpske Adel zapanjile javnost (foto)

Bojana Stamenov smršala do neprepoznatljivosti, nove fotografije srpske Adel zapanjile javnost (foto)

Autor: | 22/02/2022

7

Bojana Stamenov smršala je do neprepoznatljivosti. Iako je često isticala da je nepopravljivi hedonista koji uživa u dobrom zalogaju, nedavno je čvrsto odlučila da životne navike promeni iz korena, pre svega one koje se odnose na način ishrane. Rezultati koje je postigla su fantastični.

Pročitajte: Velike životne promene i novi početak Bojane Stamenov - Osećam se super, kao da mi je 23.

Sudeći po novim fotografijama koje je objavila na Instagramu, Bojana Stamenov doživela je neverovatnu fizičku transformaciju. Srpska Adel, kako je zovu zbog raskošnog glasa, ali i uspešne bitke sa lošim navikama, uspela je da se oslobodi više od 45 kilograma.  

Pročitajte:Srpska Adel - Bojana Stamenov drastično smršala, izašla u javnost i sve zadivila novom linijom (foto)

Iako ne otkriva na kom je režimu ishrane i da li i koliko vežba, dovoljno je pogledati je pa da bude jasno da se veoma ozbiljno bavi svojim izgledom i zdravljem.

Komentari (7)

Loading
Milica 15:23 22.02.2022
Odgovori

Ma samo nastavi duso!! Lepa si ko lutka,pevas fenomenalno-i izgled je vazan-ti radis na tome!!! Izdrzi jos malo-isplatice to se sve tvoje muke!!!!

Realno 20:54 22.02.2022
Odgovori

Realno tesko da je smrsala bez operacije zeludca, al ajde da poverujemo

Lili 23:11 22.02.2022
Odgovori

Još samo stilisti da je poduče malo. Navikla je da odećom skreće pažnju. Sada treba sve viškove kože zategnuti. A uz to naučiti ko je i to pokazati, između ostalog i odećom i frizurom i stilom. Ne ovakvim krpama kao na slikama. Srećno

Julkica 10:13 23.02.2022
Odgovori

Samo ne lazi,operacija zeludca je u pitanju.Nikakav rezim ti nisi imalla ishrane,sem sto si pod noz isla,ali ipak dobro.

hellomagazin.rs Luka Šarac