Izgleda kao boginja, a ne drži dijetu: Danijela Dimitrovska dan počinje jeftinim doručkom

Izgleda kao boginja, a ne drži dijetu: Danijela Dimitrovska dan počinje jeftinim doručkom

Autor: | 22/11/2023

0

Danijela Dimitrovska, jedna od naših najuspešnijih manekenki, oduzima dah gde god se pojavi. Iako je dugo u modnom biznisu, a ima i svoju agenciju, ni u jednom trenutku ne zaboravlja najvažniju ulogu – da je majka dečaka koji ovih dana puni 10 godina.

Instagram

 

Mnogo je obaveza, što poslovnih, što privatnih, ali Danijela uvek pronalazi vremena za sebe. Izgleda besprekorno, štaviše – nikad bolje. Na Instagramu voli da komunicira sa pratiocima i da im otkriva tajne svog savršenog izgleda, recepte, razne ideje.

Pročitajte: Bjuti saveti Danijele Dimitrovske - Tajne lepe i zdrave kože lica

Kada je izgled u pitanju, zdrava ishrana je na prvom mestu. Zgodna manekenka trudi se da sebi obezbedi pet obroka dnevno, što nije uvek lako postići kada nemate klasično radno vreme i stalno ste na nogama.

Instagram

 

Dosta toga je i stvar navike. Još od tinejdžerskih dana vodi računa o tome šta jede, pa nutricionisti u njenom slučaju ne bi imali previše posla.

- Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju tajna u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama – otkrila je svojevremeno.

Instagram

 

- S vremenom sam naučila da dobro kuvam, pa sam počela da mesim, a ono što je lepo zamešeno treba i probati. Mnogi govore: „Dok spremim ručak, izgubim volju da jedem”, ali kod mene se to nije dešavalo. (smeh) Kad neko čija se ishrana godinama bazirala na ribi i salatama pređe na meso i testo, mora nešto da se desi. Nisam se mnogo ugojila, ali kad odstupite od ritma na koji ste navikli, neophodno je da reagujete.

Instagram

 

Doručak ne preskače. Omiljen joj je jedan obrok iz detinjstva, uz koji su mnogi od nas odrasli. Može da bude i slan i sladak, sa mlekom i šećerom, ili zapečen u rerni sa sirom ili pavlakom.

- U pitanju je palenta. Mama me je još kao malu navukla na takav doručak. Ja volim da dodam jogurt.

Palenta je vrlo zdrava i hranljiva. Pravi se od kuvanog kukuruznog brašna i vrlo je jednostavna za pripremu, a sjajno se pokazala i kao lek za nostalgiju.

Instagram/nutricionistmartinalinaric

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti