Zaboravite na rernu i pečenje! Maja Volk podelila recept za sirovu picu koja izgleda preukusno FOTO

Zaboravite na rernu i pečenje! Maja Volk podelila recept za sirovu picu koja izgleda preukusno FOTO

Autor: | 07/07/2023

0

Recept Maje Volk za sirovu picu

Iako je diplomirala dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, odbranila dva doktorata, a radni vek provela kao univerzitetski profesor, Maja Volk je široj javnosti poznatija kao neko ko propagira konekciju sa prirodom, sirovu hranu, kao i alternativne načine lečenja.

Mirko Tabašević

 

Uostalom, ako se ima u vidu da se sama izborila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koje je godinama imala, ne čudi što joj ljudi poklanjaju bezuslovno poverenje.

Pročitajte: Može i bez mleka - Veganska pavlaka po receptu Maje Volk

‒ Čovek je jedina vrsta na Zemlji koja termički obrađuje svoju hranu i najbolesnija je, tu ja vidim neku vezu ‒ kaže Maja Volk, koja među brojnim knjigama koje je napisala ima i naslov „Sirovi život ili kako početi početak“.

Petar Đorđević

 

Ipak, Maja se nije zadržala samo na uopštenim informacijama o prednostima svežih namirnica već organizuje vikend-druženja u kući u Babama, na kojima daje praktične savete, a često sa pratiocima na društvenim mrežama podeli i neki nesvakidašnji recept za dobro poznate specijalitete.

Instagram

 

Ukoliko želite da napravite sirovu picu po receptu Maje Volk, potrebni su vam sledeći sastojci: testo od heljde, sušeno u dehidratoru, tikvice, suncokret, lan, maslinovo ulje i začini; kečap od sušenog i svežeg paradajza, sa bosiljkom i svežim origanom; sir od indijskih oraha, belog luka, mirođije i maslinovog ulja; i za kraj marinirane pečurke.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti