Može i bez mleka: Veganska pavlaka po receptu Maje Volk

Može i bez mleka: Veganska pavlaka po receptu Maje Volk

Autor: | 01/11/2021

0

Recept Maje Volk – male tajne veganskih kuvara

Uz pravilnu ishranu Maja Volk uspela je da pobedi rak, ali i da se podmladi. Njeni veganski recepti i saveti za pripremanje sirove hrane već su postali legendarni, a objedinila ih je i u pisanom izdanju. Ovog puta predlaže nam kako da napravimo vegansku pavlaku. Vrlo je jednostavno, a rezultat je ukusan, lagan i zdrav obrok.

Pročitajte: Doručak za podmlađivanje po receptu Maje Volk

Luka Šarac

 
 

Sastojci

‒ šolja i po indijskih oraha

‒ 2 kašike soka od limuna

‒ 1 kašika i 1 kašičica sirćeta od divlje jabuke

‒ 1 šolja vode

‒ pola kašičice soli

 

Priprema

Sve sastojke stavite u blender i dok ih miksirate dodajte pomalo vode ukoliko imate problem sa indijskim orasima. Odložite u frižider da se masa zgusne taman kako treba. U pavlaku možete da umačete i kukuruzni čips, ako volite.

Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin