Marija Šerifović drastično smršala bez gladovanja: Ovo je njen jelovnik od doručka do večere

Marija Šerifović drastično smršala bez gladovanja: Ovo je njen jelovnik od doručka do večere

Autor: | 08/06/2023

0

Dijeta Marije Šerifović za zdravo mršavljenje

S obzirom na to da nema „dlake na jeziku“, Marija Šerifović nikada nije krila da je nezadovoljna svojom težinom, a onda je odlučila da pređe s reči na dela i liniju dovede u red.

Instagram

 

Pevačica ništa nije prepuštala slučaju, već je svoj problem poverila stručnjaku, nutricionisti Ani Petrović, a onda su zajedno krenule u borbu protiv kilograma. Prvi rezultati videli su se već posle nekoliko nedelja, a da je u međuvremenu primetno smršala svedoče i najnovije fotografije nastale na proslavi magazina Story.

Pročitajte: Struk stanjuje, holesterol smanjuje - Doručak Jelene Karleuše po savetu nutricioniste zvezda

Boško Karanović

 

Dijeta Marije Šerifović - od doručka do večere

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, jako je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik i dodala da za ručak uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu.

Pročitajte: 9 kilograma manje za 14 dana! Ova dijeta daje brze rezultate, a ključnu namirnicu svi imate u frižideru

Instagram

 

Užina joj se sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija-semenkama, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice – tuna, razne salate, jogurt.

- Važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije proverite krvnu sliku i uradite osnovne lekarske preglede - napomenula je omiljena pevačica, koja je primetno mršavija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti