Prepolovila se! Marija Šerifović više nije ona stara, ovo je njena tajna (foto)

Prepolovila se! Marija Šerifović više nije ona stara, ovo je njena tajna (foto)

Autor: | 29/09/2022

0

Izgled Marije Šerifović se komentariše 

S obzirom da važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Marija Šerifović je svoj izgled uvek stavljala u drugi plan. Mnogo puta je govorila o borbi sa kilogramima, a kao neko ko je poznat kao veliki gurman, dugo nije nameravala da se odrekne omiljenih poslastica i da se posveti treningu.

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle incidenta u centru Beograda - Marija Šerifović u društvu pevačice za čiji su je razvod optužili (foto)

Ata Images

 

Međutim, izgleda da je pevačica rešila da unese velike promene u svoj život. Naime, Marija je na svom “Instagram” nalogu objavila video snimak posle napornog treninga uz šaljiv komentar: “Trening dan treći! Bliži se smak sveta”.

Pročitajte: Istina oslobađa - Marija Šerifović godinama se borila sa opakim porokom, o svemu progovorila javno

Instagram

 

Da je muzička zvezda zasigurno rešila da se pozabavi svojom linijom nema sumnje, budući da je osim treninga uvela i zdrav režim ishrane oko koga se konsultuje sa omiljenom nutricionistkinjom poznatih, Anom Petrović na čijoj je promociji knjige bila nedavno.

Pročitajte: Zastanite i dobro protrljajte oči - Marija Šerifović u haljini cvetnog printa, a evo kako joj stoji kupaći (foto)

Ata Images

 

- Smršala sam pet kilograma i potrebno mi je još toliko da mogu ispočetka da jedem. Generalno jedem normalno, kao i svi, pojedem nekada nešto kvalitetno, a nekada i neko smeće. Jako je teško i nedostaje mi hrana, ali kao osoba koja puni uskoro 38 godina, iako ne izgledam i ne ponašam se tako, vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za nove pesme, album i novu turneju. Odatle zapravo želja da vodim računa šta jedem - ispričala je Marija za “Grand Online”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti