Brzo, lako i zdravo: Petar Grašo otkrio recept za jelo koje obožavaju njegovi ukućani (foto)

Brzo, lako i zdravo: Petar Grašo otkrio recept za jelo koje obožavaju njegovi ukućani (foto)

Autor: | 21/08/2022

0

Recept Petra Graše koji ćete obožavati

Petar Grašo ima prilično gust raspored – nedavno se ostvario u ulozi oca, a ni svoju karijeru nije zapostavio, ali ipak nađe slobodnog vremena za sebe. Kako on kaže, kada ima malu pauzu između koncerata najbolje se opušta u kuhinji spremajući raznorazne đakonije, što dobro dođe njegovoj supruzi Hani.

Pročitajte: Toliko je želeo dete, a sada je ona važnija - Odluka Petra Graša zbunila javnost, trudna Hana nema kud

Instagram printscreen

 

Petar je obradovao svoje pratioce na „Instagramu“ jednostavnim receptom koji se najčešće petkom nađe na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom. Njegovoj porodici se ovo jelo jako dopada, a sve što vam treba da oborite s nogu ukućane su biber, morska so i bosiljak.

Pročitajte: On ne kuva, ne ide na pijacu, ne plaća račune, ali njoj to ni najmanje ne smeta - Ova plavuša prelepih očiju je Tončijeva supruga

Priprema je veoma jednostavna - rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.

U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti