Region šuška o trudnoći: Grašo slavi sa roditeljima i tastom, a sada se oglasila i Hana

Region šuška o trudnoći: Grašo slavi sa roditeljima i tastom, a sada se oglasila i Hana

Autor: | 08/12/2023

0

Hana Huljić se oglasila posle šuškanja o trudnoći

Javnost u regionu već danima se zabavlja nagađanjima da li će Petar Grašo ponovo postati tata. Ulje na vatru dodao je i Hanin otac, Tonči Huljić, izjavom da bi voleo još unuka, ali je odmah dodao da “niko oko njega nije trudan”. Dakle, mala Alba u skorije vreme neće dobiti brata ili sestru.

Luka Šarac

 

Hana Huljić se, kao i uvek do sada, ne bavi čaršijskim pričama, mada su, kada su ona i njen suprug u pitanju, sve priče davno prevazišle granice čaršije.

Pročitajte: Koliko ljubavi u samo jednoj slici - Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med

U čast Adventa, na društvenim mrežama objavila je fotografiju uz koju je dodala link za “Misu Mediterana”, Tončijevog delo u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Instagram

 

Kućicu na zagrebačkom Adventu ima i Hanin brat, mladi kompozitor Ivan Huljić. Nedavno ju je posetio i Petar, koji se zabavljao na koncertu “Novih fosila” pod vedrim nebom. Bio je sa roditeljima Snježanom i Zoranom, kao i sestrom Bugom, a od supruge Hane – ni traga, ni glasa.

Pročitajte: Ljubavni život Danijele Martinović - Grašo joj je slomio srce posle 24 godine, a s ovim pevačem borila se za crkveno poništenje braka

Huljićeva kućica nosi naziv jednog od Tončijevih najvećih hitova, “Krivi ljudi”, pesme Doris Dragović, a iste večeri svratio je i Dino Rađa. “Porodica”, napisao je slavni košarkaš, takođe Splićanin, pored zajedničke fotografije. Nedostajala je samo lepa Hana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti