Otac je bio uspešan košarkaš, a o majci se ne zna mnogo: Ovo su Zoran i Snježana, roditelji Petra Graša FOTO

Otac je bio uspešan košarkaš, a o majci se ne zna mnogo: Ovo su Zoran i Snježana, roditelji Petra Graša FOTO

Autor: | 24/10/2022

0

Roditelji Petra Graša ne vole da se eksponiraju

Petar Grašo potiče iz ugledne splitske porodice. Njegovi roditelji ne pojavljuju se često u javnosti, štaviše, poslednji put smo ih videli kada je popularni hrvatski pevač Hani Huljić izgovorio sudbonosno „da“.

Pročitajte: Istina o odnosu zeta i tasta - Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću, ovo niko nije očekivao

Profimedia

 

Petrov otac Zoran svojevremeno je bio uspešan košarkaš. Igrao je za najpoznatiji klub grada pod Marjanom, nekada čuvenu „Jugoplastiku“. Grašo stariji početkom sedamdesetih je sa svojim timom postao vicešampion „Kupa evropskih prvaka“. Kasnije je radio kao trener. Ipak, ugostiteljske vode bile su izazovnije, pa je početkom devedesetih otvorio elitni restoran na Sustipanskom putu, „Adriatic Grašo“.

Pročitajte: Odlučio da progovori - Petar Grašo na meti kritike zbog supruge i ćerke, šta je pošlo po zlu

Luka Šarac

 
 

Zoran se družio sa Oliverom Dragojevićem, koji je igrao značajnu ulogu u Petrovoj karijeri. Naime, imao je samo 16 godina kada je za slavnog pevača napisao pesmu „Boginja“. Oliver ga je kasnije preporučio grupi „Magazin“, koja je tražila klavijaturistu, i tako je počelo njegovo prijateljstvo sa Tončijem Huljićem, ali i sa Danijelom Martinović, tadašnjom pevačicom benda.

Majka Snježana uvek je bila posvećena porodici. Petar ima i mlađu sestru Bugu koja je u braku sa košarkašem Leonom Radoševićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti