Od doručka do večere: Lični kuvar kraljevske porodice otkrio režim ishrane princeze Dajane

Od doručka do večere: Lični kuvar kraljevske porodice otkrio režim ishrane princeze Dajane

Autor: | 22/05/2022

0

Ishrana princeze Dajane bila je bazirana na ovim namirnicama

Nije tajna da se princeza Dajana borila sa bulimijom, ali i da se posle razvoda od princa Čarlsa 1992. godine okrenula zdravijem načinu života.

Daren Makgrejdi, nekadašnji glavni kuvar Lejdi Di, svojevremeno je u intervjuu za britanski HELLO! govorio o princezinoj ishrani.

‒ Pre nego što sam došao u Kensingtonsku palatu princeza je već otvoreno govorila o bulimiji s nadom da će njeno iskustvo pomoći drugima. Vratila se na pravi put, svakodnevno je vežbala u teretani i izgledala bolje nego ikada. Promenila se, postala je neko ko se zdravo hrani – ispričao je Makgrejdi, a potom otkrio kako je tačno izgledao Dajanin jelovnik.

Pročitajte: Čarls je Lejdi Di razočarao na samom početku - Kako je upala u vrtlog bulimije

Promo

 

Šta je princeza Dajana jela za doručak?

Prema intervjuu koji je dala za Saturday Evening Post 1989, Dajana je dan počinjala grejpfrutom, muslijem i parčetom tosta.

Još dok se Daren nije pridružio princezi na njenom velnes-putu, ona je već počela da uvodi nutritivno bogatiju hranu, a slavni kuvar otkriva da joj je jedno od omiljenih jela bio pečeni krompir punjen spanaćem sa poširanim jajetom odozgo, a potom i holandeze sos sa malo krompira oko ivica.

Pročitajte: Na aukciji prodato parče svadbene torte princeze Dajane (video)

Profimedia

 

 

Šta je princeza Dajana jela za ručak?

Makgrejdi se priseća jednog od omiljenih Dajaninih ručkova. Bile su to paprike punjene tikvicama, pečurkama, pirinčem, mocarelom i parmezanom servirane sa sosom od dimljenog paradajza.

Pročitaje: Ovih šest namirnica kraljevska porodica nikada ne jede, neke će vas iznenaditi

Profimedia

 

Šta je princeza Dajana jela za večeru?

Dajanin privatni sekretar Oliver Evert naveo je da je princeza najviše volela ukrajinsku supu od cvekle. Sastojci su sledeći: cvekla, domaći jogurt, luk, pileći bujon, mleko, kisela pavlaka, so i biber.

Pročitajte: Otkriven tajni recept Megan Markl za banana hleb, kladimo se da ga princ Hari obožava

Shutterstock

 

Ishrana princeze Dajane - Puding je bio naslađi u njihovom društvu

Daren je dodao da princeza Dajana nikada nije jela puno crvenog mesa.

‒ Nikada nije jela govedinu, svinjetinu, povremeno bi tek konzumirala jagnjetinu, a najčešće piletinu, ribu ili vegetarijanske opcije.

Kada je reč o začinima, Dajana je insistirala da kuvar izbegava teške sosove i umake. Dezert, s druge strane, sebi nije uskraćivala, a to bi obično bio sočni puding od hleba i putera. U ovoj poslastici najčeće je uživala sa sinovima, nikada je ne bi naručivala ako je sama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin