Horoskop Novaka i Jelene: Spoj ova dva znaka - sudbinska ljubav za ceo život

Horoskop Novaka i Jelene: Spoj ova dva znaka - sudbinska ljubav za ceo život

Autor: | 08/03/2024

0

Horoskop Novaka i Jelene Đoković privlači pažnju i svetske javnosti.

Ljubav Novaka i Jelene Đoković datira još od 2005. godine kada su kao tinejdžeri zajedno išli u sportsku gimnaziju, koju je Nole zbog teniskih obaveza morao da napusti, dok je Jelena nastavila školovanje - upisala je prestižni italijanski fakultet, a 2011. doktorirala je na Internacionalnom univerzitetu u Monaku.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Kada su se upoznali i pre osamnaest godina počeli da se zabavljaju, mnogi su govorili da je to bila ljubav na prvi pogled. Kako je veza napredovala, tako se i javio prvi problem – daljina.

- Naša viđanja bila su naučna fantastika. Bila sam studentkinja koja je finansijski jedva otišla da studira u inostranstvo, a on je bio teniser koji isto tako nije imao novca da finansira skup put –  govorila je Jelena ranije.

Pročitajte: Više nije ni smerna ni skromna - Jelena Đoković šokirala transformacijom

Razdvojenost nije nimalo poremetila njihove velike planove, pa danas porodično gnezdo imaju u Monaku, gde sa svojom decom Tarom i Stefanom uživaju u čarima roditeljstva.

S druge strane, čini se da je njihova veza puna izazova zapisana i u zvezdama.

Horoskop Novaka i Jelene Đoković, šta je zapisano?

I Novak i Jelena rođeni su znaku Blizanca. Blizanci imaju snažnu, mladalačku energiju u bilo kojoj vezi da se nađu, a dva Blizanca kao što su Jelena i Novak, zajedno mogu stvoriti još dinamičniji i uzbudljiviji odnos.

Da biste opstali u bilo kakvom odnosu sa Blizancima, potrebno je da znate njihovu dvostruku prirodu, a ko će bolje razumeti jednog takvog, osim neko ko je isti, piše yahoo.com.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Otvorena i iskrena komunikacija je ključna u vezi, posebno jer Blizanci moraju da nauče da slušaju partnera, a kada se postigne pravo razumevanje, onda veza Blizanaca i Blizanaca može procvetati i napredovati.

Kompatibilnost dva ista znaka

Ukratko, ovaj horoskopski par ima svoje prednosti i nedostatke. S jedne strane, dva Blizanca imaju mnogo sličnosti koje mogu biti od koristi – ova prozračna dinamika često vodi do uzbudljivih razgovora i lakog razumevanja.

S druge strane, dva Blizanca takođe mogu imati mnogo trzavica. Kao vazdušni znaci, Blizanci su veoma intelektualni i uživaju u razgovoru – ali to može biti teško kada su u pitanju dva vazdušna znaka.

Pročitajte: Nikada je nismo videli ovakvu - Zbog Noletovog snimka Jeca je potpuno pocrvenela

Bez prisustva uzemljenja drugog elementa, razgovori sa ovom kombinacijom mogu brzo postati neproduktivni i haotični.

Blizanci treba da odvoje vreme da slušaju i razumeju jedni druge, a ne da prebrzo donose zaključke ili pričaju jedni preko drugih.

Takođe je važno da Blizanci vežbaju samosvest i da budu svesni svojih emocija – vazdušni znaci su ponekad toliko fokusirani na svoje misli da zanemaruju svoja osećanja.

Profimedia

 

Harmonija bez takmičenja

Ovo dvoje (ili četvoro) će deliti ljubav prema slobodi i izražavanju, i trebalo bi da oboje imaju veliki kapacitet za mentalnu stimulaciju; to znači da će razgovor između njih teći bez napora.

Dva Blizanca će voditi život pun zabave, zaslepljeni svojom duhovitošću i znanjem o naizgled svakoj temi koja se može zamisliti. Samo moraju da se sete da izbegavaju takmičenje – na kraju krajeva, oni su u istom timu.

Ako oba partnera pronađu strpljenje da se posvete vezi i voljni su da rade na poboljšanju bilo kakvih problema, onda njihova veza može biti magična.

Pošto su ovi znakovi veoma prilagodljivi, fleksibilni i nezavisni, u ovom odnosu će biti puno slobode i razumevanja, baš kao kod Đokovića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Slične Vesti