Novak Đoković je najbolji teniser, ali i romantična duša kakva se retko sreće: Najboljoj ženi, majci...

Novak Đoković je najbolji teniser, ali i romantična duša kakva se retko sreće: Najboljoj ženi, majci...

Autor: | 17/06/2024

0

Novak Đoković i njegova supruga Jelena davnih dana zakleli su se na večnu ljubav, uz ono čuveno “u dobru i zlu”, i toga se pridržavaju svih ovih godina

Instagram

 

Iza našeg najboljeg tenisera je težak period. Zbog povrede meniskusa morao je da odustane od daljeg učešća na Rolan Garosu, gde je odlično startovao. Zatim je završio i na operacionom stolu.

Uz njega je, kao i uvek, bila supruga. Jelena ga je bodrila sa terena, ali i pomagala dok je pravio prve korake na štakama.

Pročitajte: Nije pevačica, nije glumica, nije voditeljka... Devojčica sa slike jedna je od najpopularnijih žena u našem javnom životu, a i šire

Srećom, operativni zahvat je prošao u najboljem redu, a Novak Đoković se uspešno oporavlja.

Konačno, došao je red i na lepa dešavanja.

Naime, Jelena Đoković danas je napunila 38 godina, a tim povodom Novak je objavio fotografiju kao iz romantičnih holivudskih filmova, uz emotivnu poruku:

- Srećan rođendan najboljoj ženi, majci, prijatelju, partneru, vođi, učitelju, inspiraciji koju sam mogao da poželim. Moja životna parterka u dublu, Jelena.

Instagram

 

Prethodni, 37. rođendan, Jelena Đoković proslavila je u Portugalu. Ove godine je u Beogradu. Ali, najvažnije je da je porodica na okupu, da su svi zdravi, srećni i zadovoljni.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović R.Z./ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti