Otkriven tajni recept Megan Markl za banana hleb, kladimo se da ga princ Hari obožava

Otkriven tajni recept Megan Markl za banana hleb, kladimo se da ga princ Hari obožava

Autor: | 01/07/2021

0

Recept Megan Markl za savršen hleb od banane

Karantin je imao i svojih dobrih strana. Između ostalog, mnogi su bili primorani da nauče da kuvaju ili, pak, da usavrše kulinarske veštine. Svet gastronomije za Megan Markl nikada nije bio nepoznanica, čak je pre skoro tri godine objavila zbirku recepata pod nazivom „Together: Our Community Cookbook“. No, prethodnih meseci, dok je imala višak slobodnog vremena, što zbog pandemije, što zbog drugog stanja, eksperimentisala je jednom od njenih omiljenih poslastica – hlebom od banane.

Pročitajte: Prvi intervju Megan Markl posle porođaja

Getty Images

 

To, naravno, nije hleb u klasičnom smislu reči, već kolač. Ukusan, zdrav i jednostavan za pripremanje. Banana-hleb koji je vojvotkinja od Saseksa sama napravila predstavila je prilikom prvog kraljevskog putovanja sa suprugom, princem Harijem. Reč je o australijskoj turneji iz 2018. godine. Tada su posetili i farmu porodice Vudli nedaleko od Sidneja, a Megan im je poklonila svojih ruku delo.

Pročitajte: Hari i Megan obožavaju ovu kombinaciju - Napravite kolač od zove i limuna

Getty Images

 

Recept Megan Markl koji Hari obožava

‒ Kad prvi put ulazite u nečiju kuću, red je da domaćinima donesete dar. To nam je rekla – seća se Ilejn Vuds. ‒ Bilo je veoma ukusno. Plašila se da je možda stavila previše banana, na šta je Hari odgovorio da sa bananama nikad ne može da se pretera. (smeh)

Pročitajte: Kraljica upoznala praunuku - Hari i Megan predstavili ćerku Elizabeti

Getty Images

 

Vojvotkinja nije otkrila recept, ali oni koji su probali kažu da se u kolaču, koji je bio posut krupnim zrnima čokolade, našlo i malo đumbira. Sjajno se slaže sa čajem, pa, ako želite da iznenadite ukućane, naročito mlađe, eto slatkog i zdravog predloga za popodnevnu užinu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti