Može i bez mesa: Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Može i bez mesa: Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

Autor: | 25/05/2021

8

Ručak Jelene i Tare Đoković - Zdravo, ukusno i zanimljivo

Kako izgleda savršen ručak Jelene Đoković i njene ćerke Tare? Izgleda tako da ćete se u ova jela zaljubiti čim ih vidite na stolu, čak i ako niste pristalica vegetarijanskog režima.

Kada vam je na raspolaganju toliko dobrih opcija, prosto ne znate šta biste prvo izabrali, kaže supruga prvog reketa planete.

Njen „Instagram“ vrvi od kulinarskih saveta koji poštuju sva pravila savremenog načina života i ishrane: zdravlje, kvalitet, ukus, nutritivne vrednosti. No, to se nekako i podrazumeva kada u kući imate vrhunskog sportistu kao što je Novak Đoković i dvoje male dece.

Pročitajte: Velika ispovest Jelene Đoković - Novak je oduvek hteo da stoji na vrhu, a ja sam sanjala da budem uspešna žena iz senke

Za početak, predstavlja nam tartar, ali ne od mesa, već od avokada i kinoe. Sjajno se slaže sa bagel-sendvičom čiji je glavni sastojak dimljeni tofu.

Glavno jelo može da bude i vegetarijanski burito sa interesantnim nadevom, pravim carstvom ukusa: asparagus, crveni pasulj, ajsberg-salata, šargarepa, paradajz, slatki crveni luk, spanać, sezonsko povrće, plus mini-delikates ‒ veganski majonez. „Hot shot“ u meniju, kaže Jelena da ga nutricionisti preporučuju i najmlađima.

Pročitajte: Ručak Jelene i Tare Đoković spreman za 5 minuta

Na kraju obroka bogatog zdravljem predlaže jedno „Blue Moon“ osveženje. Voćni šejk u neodoljivo plavoj boji sa dodatkom spiruline, savršen za malu Taru.

Dakle, ako vam je ponestalo ideja za kvalitetne i energične porodične obroke, „probajte“ Jelenine savete.

Pročitajte: Ekskluzivno - Prve fotografije Đokovićeve vile na Kosmaju, Elena se potresnim rečima oprostila od imanja

Komentari (8)

Loading
Vekosava 23:24 25.05.2021
Odgovori

Lep i zdrav predlog, a zloće neka se ne javljaju sa svojim pakosnim komentarima, jer, svako ima prava da jede šta voli, evo ja sam malopre pohvala hleba i zadovoljna sam i moj sin....ćao, svima pozdrav.

Solunac 09:11 26.05.2021
Odgovori

Daj deci da jedu normalno kao što su tvoji tebi pa kad odrastu neka postanu vegani.

Anica 16:09 26.05.2021
Odgovori

O cemu ti pises zeno, da li ti znas da u Srbiji minimalac iznosi 30000 dinara. Ovde je vega hrana sve ono sto je jeftino i nezdravo.

Joka 20:33 26.05.2021
Odgovori

Naklon do poda za ovu devojku. Obrok koji je sjajan, ukusan i nikog nije ubio

Mira 21:04 26.05.2021
Odgovori

Lako je Đokovicima da se hrane kojom god hranom. Obican covek to ne moze sebi da priusti jede sta ima i sta moze da kupi.

Rokocki 06:18 27.05.2021
Odgovori

KULINARSKI SPECIALITETI SU VRH UMDTNOSTI. NAZALOST SVAK NEMA MOCI NITI UMETNOSTI DA ALABORIRA SA TIME. KO IMA U NOVCANIKU LAKO CE NAUCITI TU TDHNIKU. ONI KOJI NE MOGU KUPITI NI VEKNU HLEBA KAKO CE MO SA NJIMA. STA DA IM KAZEMO I PONUDIMO. " SIT GLADNOME NE VERUJE " JA DANAS EXPERIMENTISEM SA KACAMAKOM BEZ KAJMAKA. POZDRAV UMETMICIMA IZ KUHINJE

Dragana N 22:17 31.05.2021
Odgovori

Ma svaka cast, ako dete to hoce da jede! To je super, ali ako dete "nije jesno", tu hranu tek ne bi jelo.

Mila 15:23 26.12.2022
Odgovori

Može sebi da priušti šta poželi ali ako bi bila kao sav normalan svet niko je ne bi primetio, jer je samo supruga Velikog Noleta, pa ovako privlači pažnju, da nije tako zar bi slikala tanjir, mnogo nekog briga šta ona jede, jedino mi žao što sputava decu

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti