Na pitanje koji joj je omiljeni parfem, Jelena Đoković iznenadila odgovorom

Na pitanje koji joj je omiljeni parfem, Jelena Đoković iznenadila odgovorom

Autor: | 17/11/2021

5

Jelena Đoković parfem, kao i svaka žena na ovom svetu, voli da oseti na svojoj koži, ali iznenadiće vas šta supruga Novaka Đokovića u stvari koristi. Naime, poznato je da se Jelena zalaže za prirodan način negovanja lica, kose i tela. U svojoj bjuti rutini ne koristi proizvode koji nisu povereni i na biljnoj bazi. Veoma često putem svog "Instagram" profila govori o tome kako se neguje. I ovog puta, podigla se velika prašina nakon što je Jelena objavila bjuti "stori".

Pročitajte: Dijanina velika prijateljica - Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Jelena je odlučila da sa pratiocima podeli reakciju jedne devojke, koja je slušajući njene savete i predavanja, želela da sazna još nešto. 

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljka, a odgovor supruge Novaka Đokovića sve je iznenadio.

Pročitajte: Jelena Đoković - Novaku treba jaka, srećna i ispunjena žena, koja ne brine o utiscima javnosti

Miloš Nadaždin

 
 
 

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković i tako pokrenula lavinu komentara. Poruke podrške počelu su da pristižu, dok je, sa druge strane, bilo i onih koji smatraju da Jelena preteruje.

Bilo kako bilo, Jelena Đoković parfem ne koristi.

Komentari (5)

Loading
Mika 17:11 17.11.2021
Odgovori

Da li znate da ima puno zena koje ne mogu da kupe sredstva za licnu higijenu.....zive na ivici siromastva.....dosta vise pisanja o toj **********

Vanja 16:56 18.11.2021
Odgovori

Jelena Đoković je izgleda draga žena, ali nebitno je njeno isforsirano i "sveznajuće" mišljenje.

Lili 19:59 18.11.2021
Odgovori

Jelena je ocigledno vrlo osvescena i edukovana i cini pravu stvar: uziva u mirisima, cini svojoj kozi (i zdravlju) veliku uslugu, a ne truje se komercijalnom kozmetikom koja je puna kancerogena i iritanata. Kao roditelj bih za svoje cerke odabrala njen nacin negovanja (koji i sama upraznjavam). Ne zaboravite, koza je nas najveci organ. Sto se na nju nanese, za 10 minuta je u krvotoku! Ima jedno pravilo koje kaze: na kozu nanesi samo ono sto mozes i da pojedes.

Zvončica 23:36 18.11.2021
Odgovori

Bravo za Jelenu! Prirodno je najlepše! Svakom normalnom su se do sada smučile sve one silikonske lepotice koje ni rodjena majka ne može da prepozna!

Tamara 12:19 19.11.2021
Odgovori

Pa od Jelene baš nikad nisam čula da promoviše skupocene preparate a mogla bi.Uvek je u skladu sa prirodom a tako i izgleda.Sapun i vodu za higijenu svako može priuštiti a od esencijalnih ulja koja nisu skupa sami možemo praviti mirisne kreme,čvrste parfeme i dezodoranse.Bravo za Jelenu jel i sama konzumiram prirodno isključivo što sama napravim.

hellomagazin.rs hellomagazin