Trik za zdravo mršavljenje: Dijeta Lepe Brene garantuje gubljenje kilograma za nekoliko dana

Trik za zdravo mršavljenje: Dijeta Lepe Brene garantuje gubljenje kilograma za nekoliko dana

Autor: | 09/01/2022

0

Dijeta Lepe Brene – Trik za zdravo mršavljenje

 Muzička diva Lepa Brena poznata je po vrlo vitkom izgledu, a nedavno je za kratko vreme uspela da se reši tri kilograma viška. Istakla je da prvi put nakon više decenija posvetila sebi i ishrani. Zbog prirode posla i čestih putovanja, nije uvek mogla da bude organizovana i disciplinovana kada je reč o planiranju jelovnika, ali sada je uspela u tome.
— Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu — rekla je za Blic.

Pročitajte: Jedan doček Nove godine Breni je zauvek promenio život, pre ponoći pojavio se njen princ (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako je objasnila, prvi rezultati se već vide, a iz ishrane je izbacila sve što je nezdravo i to se odrazilo ne samo na fizički izgled, već se i oseća mnogo bolje.

— Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma — objasnila je.

Pročitajte: Viđali su ih na jahti, obasipao ju je poklonima - Lepa Brena nikada nije potvrdila vezu sa ovim poznatim muzičarem (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ona je istakla da su tokom odmora na Tajlandu, njen suprug Slobodan Boba Živojinović i ona bili na rigoroznom režimu ishrane nekoliko dana kako bi eliminisali otrove iz tela i, nasuprot verovanju u štetnost takvih dijeta, ovaj program ih nije iscrpeo već naprotiv, Brena ističe da je bila puna energije.

— Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! — istakla je.

Pročitajte: Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam - Brena i Boba slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Dijeta Lepe Brene - Jelovnik

Doručak: Smuti od zelenog čaja
Ručak: Grilovano povrće i zelena salata
Večera: Potaž od bundeve
Bonus trik: Kada ste gladni, popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti