Zahvaljujući ovom režimu Lepa Brena (61) nema ni gram sala: Evo kako se tačno hrani folk zvezda

Zahvaljujući ovom režimu Lepa Brena (61) nema ni gram sala: Evo kako se tačno hrani folk zvezda

Autor: | 01/10/2022

2

Dijeta Lepe Brene daje fantastične rezultate

Lepa Brena ovog meseca slavi 62. rođendan, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad. I energičnije, dodaćemo, jer je zaista neumorna. Iza nje su serije koncerata, putovanja, kao i novi projekti koji nisu vezani za muziku. Nedavno je ušla u biznis koji bismo u šali mogli da nazovemo „duge noge za igranje“, jer zaista je reč o nogama. Predstavila je liniju čarapa u kojima će se svaka žena osećati zadovoljno.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Kućna pomoćnica Lepe Brene sve iznela u javnost, posle ovih reči gledaćete je drugim očima

Miloš Nadaždin

 
 

U čemu je tajna sjajnog izgleda folk dive? Pre svega korigovala je način ishrane:

‒ Prošla su vremena kada sam se držala „repertoara“ na kome su bili punjena šnicla ili nešto pohovano. Važno je voditi računa o tome šta jedete. Ako već u automobile točimo najbolje gorivo, zašto to ne bismo radili i sa svojim telom ‒ rekla je Brena jednom prilikom i otkrila kako izgleda njen dnevni meni:

Pročitajte: Čarobni napitak koji je pomogao Novaku Đokoviću da postane jedan od najboljih svih vremena

‒ Prvi dnevni ritual mi je čaša mlake vode sa nekoliko kapi limuna, a onda sledi obrok, koji obično čini lagani smuti. Tokom dana unosim dosta osvežavajućeg voća i uvek pri ruci imam vodu sa limunom. Izbegavam mleko i mlečne proizvode, sve osim kefira, hleb gotovo da ne jedem. Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka. Ribu volim na sve načine. Svake godine pred početak letnje sezone skinem dva, tri kilograma kako bih u večernjim satima mogla da pojedem neku pastu pošto su naše večere prilično kasne.

Shutterstock

 

Dijate Lepe Brene bazirana je na naizmeničnom postu

Kad već pomenusmo „duge noge za igranje“, veliki hit s početka karijere, Brena sa njima nikada nije imala problem. A kako ih je toliko dugo održala u odličnom stanju?

‒ Mislim da to nije strogost prema sopstvenom telu, nego disciplina. Neko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom. Kada hoću da skinem nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljene hidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve pre 17 časova. Kada istrenirate um da možete to da uradite, osećate se fantastično. Telo se, ipak, najbolje oporavlja kada gladuje. Naravno, ne treba preterivati. Nisam manekenka, niti volim izrazitu mršavost, ali mi prija kada na neki način gladujem. Osećam se lakše i vitalnije.

Pročitajte: Ekstremno ali ona izgleda neverovatno - Vesna de Vinča 42 dana nije jela, a sada je otišla korak dalje (foto)

Instagram

 

‒ Mislim da bi svako trebalo da pokuša da bar na sedam dana iz ishrane izbaci životinjske proteine i mlečne proizvode, da se uveri koliko će mu to prijati. Osećate se bolje u svojoj koži, odmorniji ste, jer je san kvalitetniji. To je ujedno način da testiramo sebe jesmo li zavisni od nečega, da proverimo koliko smo mentalno jaki i da li je snaga našeg uma jača od poroka. Moram da pomenem i fizičku aktivnost, koja je na prvom mestu da bi telo dobro funkcionisalo. Veoma sam aktivna na koncertima, koji su izuzetno zahtevni i fizički naporni. Tokom nastupa uvek izgubim kilogram, dva. Ono što održava moju gipkost i što mi najviše prija su plivanje, Aštanga joga i meditacija.

Komentari (2)

Loading
Mirka 18:36 01.10.2022
Odgovori

Koliko liposukcija, plastičnih operacija, botoksa, silikona....ajaaaaoooooj, i na kraju još i fotokopiranje... Kakvo smaranje od filozofiranja 😳🤐🤮

Ceki 21:57 02.10.2022
Odgovori

Plastični rade svoje, nema ta vremena za dijete teretane i ostalo. Živela hirurgija, doktore tu seći ovde mi dodaj ovde zategni eto tako živi današnja "elita"

hellomagazin.rs hellomagazin