Šta je ovo? Lepa Brena digla prašinu zbog provokativne haljine, osuđuju je, a ona ovako odgovara FOTO

Šta je ovo? Lepa Brena digla prašinu zbog provokativne haljine, osuđuju je, a ona ovako odgovara FOTO

Autor: | 03/01/2023

1

Provokativna haljina Lepe Brene naišla je na brojne kritike, a pevačica je rešila da odgovori na sve njih i to prilično oštro.

Naime, Brena je pred kamerama u jednoj emisiji pevala u dugoj crnoj ekstravagantnoj haljini na kojoj je spreda i pozadi zlatnim šljokicama iscrtano golo žensko telo, a to je izazvalo lavinu komentara.

- Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad videla u životu. Ljudi moji, je li to moguće? Šta je ovo? Majko mila! - samo su neki od njih.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sa najlepšim vestima ušli u novu godinu - Decembar je doneo nešto neočekivano

Burne reakcije javnosti, stigle su i do same Brene, s kojom su novinari Slobodne Dalmacije razgovarali na ovu temu.

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - kaže pevačica.

Pročitajte:Volela bih da Duško u 2023. godini... Karleuša tražila samo jedno od Tošića, da li će ispuniti?

Miloš Nadaždin

 

Novinari su je pitali i šta je ovom haljinom želela da poruči.

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - rekla je Brena.

Komentari (1)

Loading
angie 11:15 04.01.2023
Odgovori

Ovaj stajling zaista ne prilici tim godinama, a pritom je i haljina sama po sebi ruzna. Brena je preterala i sa estetskim zahvatima u nanoklinici, zategla se toliko da se jedva nasmeje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još