Lepa Brena pocepala slike: Ne želim toga da se sećam

Lepa Brena pocepala slike: Ne želim toga da se sećam

Autor: | 04/03/2021

0

Dijeta Lepe Brene uz pomoć koje je legendarna folk pevačica skinula skoro 30 kilograma će vas potpuno iznenaditi.  Pevačica je na početku karijere mučila muku sa kilogramima. Folk zvezda je imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović nije imao ni malo lepe epitete za nju.

Pročitajte: Nisu ni nalik jedna drugoj - Ovo je rođena sestra Lepe Brene (foto)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Brena kaže da je jedan od glavnih krivaca njenog tadašnjeg fizičkog izgleda zapravo novac, koji joj je manjkalo, pa je kao i svi studenti živela na pašteti i hlebu.

- Dok sam studirala, jela sam paštetu i hleb. Pila sam i mnogo jogurta da bi me zasitio, jer nisam imala večeru svaki dan. - započela je priču i dodala: 

- Kad sam videla fotografije na kojima sam debela, bila sam besna na sebe. Sve sam ih iscepala i, hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gde je 90, tu je i 100! - iskrena je Brena.

Pročitajte: Lepa Brena se odlučila na drastičnu promenu imidža (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Pevačica objašnjava kako su je pogađali komentari bližnjih, kolega i prijatelja pa je jednog dana stala pred ogledalo bez odeće i shvatila da hitno mora da smrša.

- Trebalo je da pevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog greha" su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pevačicu, a ono došla trafostanica". To me je pecnulo i povredilo. Konobar mi je poželeo dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?" Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest meseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smem da se ugojim najviše dva kilograma - priseća se muzička zvezda.

Dijeta Lepe Brene - ključ za vitku figuru

Lepa Brena godinama unazad ima liniju na kojoj joj većina žena zavidi, a ona smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Ispada da ste siromašni ako ne jedete tri puta dnevno meso - priča pevačica i objašnjava kako je godinama uspela da zadrži figuru na kojoj su joj mnoge žene zavidele:

- Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedemi slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem. - zaključila je folk zvezda za ,,Blic".

Pročitajte: Istraživanje kardiologa srušilo zabludu da autofagija daje rezultate

Dijeta Lepe Brene uz pomoć koje je skinula skoro 30 kilograma je nešto što i danas gotovo svakodnevno praktikuje:

Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća.

Free Photos/Pixabay

 

Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari.

Dana Tentis/Pixabay

 

Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir sa mladim sirom.

Foodie Factor/Pixabay

 

Trik savet: Izbegavajte crveno meso i jake, obilne obroke.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin