Kako su princ Vilijam i vojvotkinja Kejt reagovali zbog šale na račun princeze Šarlot

Kako su princ Vilijam i vojvotkinja Kejt reagovali zbog šale na račun princeze Šarlot

Autor: | 23/11/2019

0

Kraljevski par zakazao sastanak sa voditeljom Gregom Džejmsom

Ćerka princa Vilijama i vojvotkinje Kejt, princeza Šarlot, ovog prvog septembra je prvi put sela u školsku klupu. Ona pohađa ugledna britansku skolu "St Thomas" u koju ide njen stariji brat princ Džordž. Javnost je budno pratila ovaj važan dan za princezu,a fotografi su usnimili njen susret sa učiteljicom.

Princeza Šarlot je već dobila nadimak u školi koji joj odgovara u potpunosti!

Malena princeza se rukovala sa učiteljicom, a to je prokomentarisao britanski radijski voditelj Greg Džejms i to na način koji se kraljevskom paru nije dopao.

Ova je škola toliko otmena da se svakoga dana moraju rukovati s učiteljicom. Ovoga nije bilo u moje vreme. Bili ste sretni ako dobijete osmijeh,  komenarisao je princezino upoznavanje poznati voditelj, a na njegovu nesreću to su čuli i Vilijam i Kejt.

Slušali su emisiju to jutro kada je Šarlot kretala u školu,a ja sam prokomentarisao "Ko se zaboga rukuje s učiteljicom prvi dan škole?'', ispričao je Džejms za The Mirror.

Nekoliko nedelja kasnije voditelj je prisustvovao dodeli nagrada u Kensingtonskoj palati kada se našao oči u oči sa kraljevskim parom koji je želeo da priča na temu komentara koji je dao tog jutra u emisiji.

Voditelj nije želio da otkrije dalji tok razgovora, ali je istakao kako su razgovor priveli kraju u dobrim odnosima i kako misli da je sada između njih sve u redu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još