Srećan rođendan! Princeza Šarlot napunila osam godina i preslikana je tata Vilijam FOTO

Srećan rođendan! Princeza Šarlot napunila osam godina i preslikana je tata Vilijam FOTO

Autor: | 02/05/2023

0

Rođendan princeze Šarlot

Palata danas ima razloga da slavi, princeza Šarlot napunila je osam godina. Za ovu lepu priliku objavljena je nikad viđena fotografija ćerke princa Vilijama i Kejt Midlton, a svi komentarišu kako neodoljiva devojčica sve više liči na oca.

PA Images

 
 

Princeza je fotografisana na imanju Vindzor dok sedi u pletenoj stolici u lepršavoj beloj haljinici zanimljive kragne sa motivima nežnog cveća. Sva dečja radost ovekovečena je ovim portretom. Šarlot, koja je treća u redu za nasledstvo trona, pozira nasmejana od uveta do uveta. Lepršave kose i razigranog pogleda, sve je lepša kako vreme prolazi.

Pročitajte: Narod je rekao svoje, princ Vilijam srušen sa trona - Ona je zauzela njegovo mesto, Megan Markl i Kamila na dnu

Instagram

 

Princeza je došla na svet na današnji dan 2015. godine u istoj bolnici gde su rođena i njena braća, princ Džordž i princ Luis, koji je krajem aprila proslavio peti rođendan. Vilijam i Kejt su nekoliko dana kasnije objavili da su ćerki dali ime Šarlot Elizabet Dajana, u čast kraljici Elizabeti i nikad prežaljenoj princezi Dajani.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još