Dirljiva čestitka kralju Čarlsu, ali nešto nije u redu: Da li su princ Vilijam i Kejt Midlton ovo uradili namerno?

Dirljiva čestitka kralju Čarlsu, ali nešto nije u redu: Da li su princ Vilijam i Kejt Midlton ovo uradili namerno?

Autor: | 14/11/2023

0

Kralj Čarls slavi rođendan

Princ Vilijam i Kejt Midlton javno su čestitali kralju Čarlsu 75. rođendan nikad viđenim fotografijama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Objavili su porodične fotografije na svoje društvene mreže, i princ i princeza od Velsa napisali su kratko „Želimo Njegovom veličanstvu kralju srećan 75. rođendan!“ pored emodžija torte.

Pročitajte: Razdvojili se princ Vilijam i Kejt, razlog - princ Džordž

 

Jedna fotografija prikazuje Vilijama i njegovog oca na skijanju pre nekoliko godina, dok je druga samostalni portret monarha. Na trećem je prikazana porodica Vels sa kraljem i kraljicom, kako pozira na balkonu Bakingemske palate ove godine.

Svi su primetili da na zajedničkoj fotografiji nedostaju princ Hari i njegova supruga Megan Markl, koji u tom periodu već žive u Americi.

 

 

 

Podsetimo, Čarls je juče posetio heroje zajednice koje su nominovali prijatelji i porodica, na čajanki gde su ga iznenadili tortom.

Lokalni hor otpevao mu je „Srećan rođendan“ na kraju zabave, i tada mu je uručena impresivna torta.

Pročitajte: Narod je rekao svoje, princ Vilijam srušen sa trona - Ona je zauzela njegovo mesto, Megan Markl i Kamila na dnu

Kralj Čarls proslaviće svoj rođendan večeras na intimnoj ceremoniji samo za bliske prijatelje i porodicu. Kako su pisali mediji, princ Hari i Megan odbili su da prisustvuju zabavi, ali portparol Saseksovih kasnije je te navode demantovao, rekavši da njih dvoje nisu uopšte ni pozvani.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti