Iznenadili kralja Čarlsa dan pred rođendan: Da li je ovo torta dostojna jednog monarha?

Iznenadili kralja Čarlsa dan pred rođendan: Da li je ovo torta dostojna jednog monarha?

Autor: | 13/11/2023

1

Kralj Čarls rođendan slavi sutra

Uprkos tome što tek sutra puni 75 godina, posetioci jednog događaja odlučili su da iznenade kralja Čarlsa ipak malo ranije.

Chris Jackson/Getty Images

 

Čarls je u ponedeljak posetio heroje zajednice koje su nominovali prijatelji i porodica, na čajanki u jednom domu u Glosterširu.

Pročitajte: Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela - Meda u kesi, presovane pertle i sluga za pranje zuba

Kralj je izgledao prijatno iznenađen kada mu je lokalni hor otpevao „Srećan rođendan“ na kraju zabave, i tada mu je uručena impresivna torta.

 

 

 

U pitanju je Viktorijin biskvit, sa zlatnom glazurom i krunom. Torta na tri sprata imala je ukrase od bledožutih ruža, a na samom vrhu, ispod krune, ispisan je broj „75“.

 

Tortu je dizajnirao Ijan Blekmor iz poslastičarnice „Baterkap Pentri”, i sudeći po izrazu lica, monarh je oduševljen ovim gestom.

Chris Jackson/Getty Images

 

 „Ovde je i dosta drugih ljudi, što je daleko važnije“, skromno je rekao šef države.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Podsetimo, kralj Čarls proslaviće svoj rođendan sutra na intimnoj ceremoniji samo za bliske prijatelje i porodicu. Kako su pisali mediji, princ Hari i njegova supruga Megan Markl odbili su da prisustvuju zabavi, ali portparol Saseksovih kasnije je te navode demantovao, rekavši da njih dvoje nisu uopšte ni pozvani.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images