Reakcija na koju se čekalo: Kamilu povredile Harijeve reči, evo šta kraljica pratilja misli o šokantnim memoarima

Reakcija na koju se čekalo: Kamilu povredile Harijeve reči, evo šta kraljica pratilja misli o šokantnim memoarima

Autor: | 18/04/2023

0

Memoari princa Harija povredili Kamilu

Princ Hari nije štedeo porodicu u aktuelnim memoarima. Na udaru su mu naročito bili otac, kralj Čarls, i stariji brat, princ Vilijam. No, ko je čitao knjigu „Rezerva“ zna da je malo „bocnuo“ i maćehu, sadašnju kraljicu–pratilju.

Pročitajte: Megan u najtežim trenucima napustila Harija - Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Getty Images

 
 

Kamila je povređena, prenose britanski mediji. U intervjuu za The Times njena prijateljica ledi Lensdaun rekla je:

- Naravno da joj smeta sve to. Ali, ne dozvoljava da dopre dublje do nje. Drži se filozofije da stvari ne treba preuveličavati, pa će se smiriti same od sebe. Što se manje priča o tome, pre će se popraviti i zaboraviti.

Pročitajte: Na sahrani su bili neprimetni, ali prisutni - Ovo su Kamilina deca čija imena kraljevska porodica nikad ne izgovara

Frank Augstein - WPA Pool/Getty Images

 

Hari je jednom prilikom pomenuo da su on i brat molili oca da se ne ženi ponovo jer su se plašili da bi Kamila mogla da bude surova prema njima. Posle majčine smrti nije im se dopadala ideja „druge žene“ u Čarlsovom životu.

– Ona je bila negativac, treća osoba u braku, i trebalo je popraviti lošu sliku koju je do tada imala u javnosti – objasnio je Hari u emisiji „60 minuta“.

Youtube printscreen

 

U knjizi je pomenuo da je, kada su on i Megan napustili London, njegovu sobu u rezidenciji „Klarens haus“ Kamila pretvorila u garderober. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tolga Akmen - WPA Pool/Getty Images

Najnovije vesti