Novi skandal trese Britaniju, palata potvrdila: Kralj Čarls izbacio Harija i Megan iz kuće

Novi skandal trese Britaniju, palata potvrdila: Kralj Čarls izbacio Harija i Megan iz kuće

Autor: | 02/03/2023

0

Hari i Megan proterani iz svog britanskog doma

Skandali ne jenjavaju u britanskoj kraljevskoj porodici. Kako navode tamošnji mediji, kralj Čarls je uoči ceremonije krunisanja odlučio da protera princa Harija i Megan Markl iz kuće na imanju Frogmor, a ključeve zdanja ponudio je ozloglašenom princu Endruu.

Pročitajte: Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Guliver Getty Images

 

Na radikalan potez kralj se odlučio nakon što su objavljeni Harijevi memoari “Spare”, a kako se navodi, na ovo se pripremao mesecima. Palata je potvrdila da je par izbačen sa imanja.
Hari i Megan sada planiraju da celokupnu imovinu prebace u Sjedinjene Države, a kako tvrdi insajder u razgovoru za The Sun, ovo je definitivno kraj za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa u Velikoj Britaniji.

Pročitajte: Šokantne reči kralja Čarlsa na dan Harijevog rođenja - Rodila si mi rezervu, odradila si svoje...

Getty Images

 

Uprkos turbulentnom periodu kroz koji je prošla kraljevska porodica, Čarls je pozvao par na ceremoniji krunisanja, međutim, sada je pitanje da li su i dalje dobrodošli na ovaj istorijski događaj.


Podsetimo, Hari i Megan dobili su imanje od pokojne kraljice Elizabete, a pre useljenja su uložili gotovo 2,5 miliona funti u renoviranje kuće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još