Na odmoru do septembra: Evo gde Hari i Megan letuju sa Arčijem i Lilibet

Na odmoru do septembra: Evo gde Hari i Megan letuju sa Arčijem i Lilibet

Autor: | 16/07/2021

0

Letovanje Harija i Megan

Kad živite u Kaliforniji, ne morate mnogo da razmišljate gde ćete provesti leto. Dovoljno je da se spustite do prve plaže i uživate u talasima Pacifika. Santa Monika, Malibu, Venis bič i slična mesta u neposrednoj blizini holivudskih brda raj su za surfere, ali i za oči. Naravno, i san svih snova za one koji maštaju o filmskim zalascima sunca nad okeanom, a adresa im je na drugim krajevima sveta.

Pročitajte: Princ Hari i ovog puta bez Megan stigao u London, razlog će vas rastužiti

Getty Images

Od Los Anđelesa do Montesita u Santa Barbari ima otprilike 140 kilometara. U tom ekskluzivnom kvartu kuću su prošle godine kupili princ Hari i Megan Markl. Peščane plaže su im na dohvat noge, pa ne moraju da putuju kako bi uživali pod suncem. Ovog leta svakako su odustali od dugih putovanja jer je Megan početkom juna na svet donela njihovo drugo dete, ćerku Lilibet. Jasno je zbog čega ne žele da se udaljavaju od svog doma. Ipak, odlučili su da uzmu dugačak odmor, kako stoji na sajtu njihove organizacije „Archewell“. Vraćaju se na posao tek krajem septembra, ali će sve to vreme Fondacija raditi punom parom.

Pročitajte: Princeza Dajana pomirila sinove - Nasmejani Vilijam i Hari otkrili spomenik majci (foto)

Getty Images

 

U nedavnom intervjuu Hari je otkrio da će tople dane provoditi sa decom i ljubimcima pored mora ili voziti bicikl po okolini, a možda skoknu i na izlet do Grada anđela ili okolnih planina. Biće tu verovatno i kućnih zabava pod vedrim nebom. Dobro društvo im ne manjka. Tu je i baka servis ‒ Meganina majka Dorija Ragland, ali i Opra Vinfri sa kojom sarađuju na novim medijskim projektima, Harijev drug iz tinejdžerskih dana, popularni voditelj Džejms Korden, koji takođe ima „sitnu decu“, pa Orlando Blum i Kejti Peri... U kući Saseks „kalifornikacija“ je ove sezone u punom jeku!

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti