Predivan gest Kejt Midlton, Megan Markl ostala je zatečena!

Predivan gest Kejt Midlton, Megan Markl ostala je zatečena!

Autor: | 03/12/2020

0

Iako je narušen odnos vojvotkinje od Kemdridža i Saseksa omiljena tema svetskih medija, čini se da se stvari između Megan Markl i Kejt menjaju na bolje!

Potresno priznanje Megan Markl o gubitku bebe i teškom periodu koji je prolazila sa svojim suprugom Harijem javnost je ostavila u šoku. Osim što su se mnogi zapitali kako je vojvotkinja od Saseksa uspela ovakvu vest tako dugo da sačuva od javnost, ogromno interesovanje privukla je i rekacije porodice

Foto: Dan Istitene Getty Images Sport via Guliver

Izvor blizak kraljevskoj porodici potvrdio je da su svi članovi porodice od prvog dana bili upoznati sa situacijom s kojom su se Hari i Megan suočili.

- Princ Čarls bio je podrška Hariju i Megan tokom njihovog perioda tugovanja. Cela kraljevska porodica veoma je tužna zbog njih - otkrio je za 'US weekly' izvor blizak porodici.

Foto: Pool Getty Images Entertainment via Guliver

Prijatelji Megan Markl otkrili su dirljiv gest vojvotkinje od Kembridža. Naime, iako su mediji preplavljeni natpisima o njihovom sukobu, kraljevska porodica nikada nije potvrdila pomenuta nagađanja. Kraljevski parovi istina, nisu se videli od aprila, kada su Megan i Hari doneli hrabru odluku da napuste kraljevske dužnosti i svoju sreću potraže u Americi.

Kejt Midlton pružila je ruku pomirenja?

Kako prenosi magazin New Idea kada je Kejt čula za pobačaj Megan Markl, ponos je odmah ostavila po strani i pozvala je Jetrvu. Kejt je izjavila žalost povodom tragičnog gubitka sa kojim su se Megan i Hari suočili i rekla kako ona i VIlijam nesrpljivo čekaju da mere povodom pandemija malo popuste, kako bi ih što pre posetili u Americi.

Meganini prijatelji smatraju da je ovo ogroman korak ka pomirenju koji je napravila vojvotkinja od Kembridža. Ipak, ostaje da vidimo kako će Megan Markl razumeti Kejt i da li će prihvatiti ruku pomirenja?

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs WPA Pool Getty Images Entertainment

Najnovije vesti