Ništa nije slučajno: Kraljica Elizabeta sa sobom uvek nosi čokoladu i za to ima dobar razlog

Ništa nije slučajno: Kraljica Elizabeta sa sobom uvek nosi čokoladu i za to ima dobar razlog

Autor: | 27/02/2022

0

Kraljica Elizabeta – Čokolada je uvek uz nju

U britanskoj kraljevskoj porodici vladaju stroga pravila i sve što njeni članovi rade u javnosti promišljeno je do najsitnijeg detalja. Tako su poznavaoci prilika primetili da kraljica Elizabeta uvek nosi čokoladu, pa su se dali u istraživanje da li je reč o pukoj slučajnosti ili je čak i to isplanirano.

Pročitajte: Tajno oružje njenog veličanstva - Punih 69 godina kraljica Elizabeta verna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu

Getty Images

 
 

Nekadašnja dvorska dama njenog veličanstva Pamela Hiks rešila je zagonetku i otkrila zanimljivu priču u vezi sa čokoladom. Prema njenim rečima, kada bi kraljica otišla kod nekoga u posetu, uvek bi ponela kutiju čokolada za domaćicu, ali i jednu za sebe, koju ne deli sa ostatkom svoje mnogočlane  porodice.

‒ Kraljica ima svoju kutiju sa čokoladama i drži je u odajama, kako je članovi porodice ne bi ispraznili pre nje ‒ otkrila je ledi Pamela.

Pročitajte:Garantuje dugovečnost - Kraljica Majka svakodnevno je pila šolju ovog napitka i doživela 101 godinu

Getty Images

 

Hiksova je ispričala i jednu zanimljivu anegdotu vezanu za čokoladu i njenog psa Naiolu koga je donela iz Indije:

‒ Jedne večeri čekali smo kraljicu da siđe na večeru, bilo nam je neobično što kasni. Kada se napokon pojavila, rekla mi je: „Ne smeta mi što Naiola ulazi u moju sobu, štaviše, uživam u tome. Ne smeta mi ni što je otvorio moju kutiju sa čokoladama, ali da li uvek mora da zagrize svaku?“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti