Majka Megan Markl vodi sasvim običan život, ovo je jedini luksuz koji je sebi dozvolila posle ćerkine udaje za princa

Majka Megan Markl vodi sasvim običan život, ovo je jedini luksuz koji je sebi dozvolila posle ćerkine udaje za princa

Autor: | 19/10/2021

0

Majka Megan Markl kao sav normalan svet

Da nije upoznala princa na belom konju, Megan Markl verovatno bi bila tek još jedna holivudska zvezda B kategorije. Teško da bi u tom slučaju ikoga interesovalo porodično stablo junakinje serije “Suits”, za koju se baš i ne može reći da spada među ultrapopularne. Ali, ljubav, koja čini čuda, dovela ju je pravo na dvor najmoćnije kraljevske dinastije.

Pročitajte: Zašto Hari i Megan neće imati više dece

Profimedia

 

No, nije samo Megan, koja je udajom za princa Harija dobila titulu vojvotkinje od Saseksa, dospela u prvi plan. Pomno se prati svaki pokret članova njene porodice, čak i bivših ljubavi. Dorija Ragland, njena majka, ne može da izađe iz kuće a da za njom istog časa ne krene i armija paparaca. Za razliku od ćerke, ona ipak ima privilegiju da vodi mirniji život.

Pročitajte: Uslikana u invalidskim kolicima - Sestra Megan Markl boluje od neizlečive bolesti (foto)

Getty Images

 

Posle spektakularnog kraljevskog venčanja, majka Megan Markl vratila se svakodnevim aktivnostima u Los Anđelesu. Nije prešla u novu, raskošniju kuću, nema gomilu telohranitelja i nije zaboravila stare prijatelje, a jedini luksuz koji je sebi dozvolila je odluka da napusti posao na klinici za mentalne bolesti gde je bila socijalna radnica.

Pročitajte: Tajne odaje kraljice Elizabete ‒ od bioskopa i bazena do bankomata

Profimedia

 
 

Da se ponaša kao sav normalan svet pokazuje i time što nije promenila stare navike. Svakog jutra odlazi u obližnju samoposlugu, a svojevremeno su se posetioci jednog lanca prodavnica garderobe za svačiji džep iznenadili kada su je ugledali kako kupuje obične bele majice, čija cena ne premašuje 10 dolara. Nije bila ni nalik onoj elegantnoj gospođi koja je ceremoniju u vindzorskoj kapeli pratila iz prvog reda, u kreaciji kuće “Oscar de la Renta”. Majka Megan Markl ne odustaje ni od svog hipi imidža - sitnih dredova i pirsinga u nosu koji je imala i na kraljevskom venčanju.

Pročitajte: Majka Megan Markl - Moja ćerka je jaka i uvek će biti dobro

Profimedia

 

- Ona neprestano pomaže drugima. Obožava pržene krompiriće i kolač od limuna. Ako negde čuje pesmu Ala Grina “Call me”, istog časa će početi da pleše, pucketa prstima i ljulja glavom. Nećete moći da se suzdržite, prasnućete u smeh. To je moja mama - našalila se Megan u jednom intervjuu.

Pročitajte: Od snažne Elizabete do dramatične Megan - Evo šta su članovi britanske kraljevske porodice u horoskopu

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti