Prolećna čarolija još čarobnija uz Deichmann

Prolećna čarolija još čarobnija uz Deichmann

Autor: | 26/04/2022

0

Nova Deichmann prolećna kolekcija #ZaTebe ekskluzivno i po prvi put predstavljena je na bajkovitom prolećnom brunchu koji se održao u magičnom cvetnom ambijentu u srcu grada, uz prisustvo brojnih predstavnika medija i influensera koji su ulepšali ovaj događaj.

Promo

 

Inspirisana puderastim laticama, najlepšim lalama i prepoznatljivom Deichmann zelenom bojom, nova prolećna kolekcija nudi brojne modele koji se savršeno slažu uz prolećne i letnje autfite, a koji su kreirani za sve generacije. Jer, Deichmann obuća je tu da svaki dan ispuni udobnošću i stilom bilo da li vam trebaju patike ili cipele na štiklu, a novi modeli kreirani su baš #ZaTebe.

Promo

 

Promo

 
 
 

Događaju su prisustvovale i poznate modne influenserke - Jenni Martin, Iva Jeremić, Dejana Erić i Jasmina Tarbuk, koje su i same na reviji prošetale svoje favorite među modelima iz nove kolekcije i doprinele ovom dogadjaju kao prave prolećne vile.

Promo

 

Nove modele sandala, baletanki, mokasina i patika iz nove prolećne kolekcije možete pronaći na Deichmann sajtu ili u Deichmann prodavnicama.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti