Samsung S21 FE 5G - Telefon koji ćete želeti da imate ove godine

Samsung S21 FE 5G - Telefon koji ćete želeti da imate ove godine

Autor: | 18/01/2022

0

Nova godina nam je donela nove navike, odluke i planove, a među njima svakako uvek ima mesta i za novu Samsung tehnologiju, koja je ovog puta predstavljena u modelu Galaxy S21 FE 5G. Još jedan Samsung pametni uređaj, pored elegantnog dizajna donosi i vrhunske karakteristike, a samim tim i još više unapređeno korisničko iskustvo, koje ćete želeti da isprobate u 2022-oj godini.

Vrhunske performanse na jednom mestu

Kako nam je prilikom kupovine novog telefona važno da on bude bolji i brži od prethodnog, ono na šta uvek obraćamo pažnju jesu tehničke performanse, koje na prvi pogled govore o tome koliko ćemo uživati u korišćenju uređaja. Samsung je zbog toga novi model obogatio fenomenalnom tehnologijom, a najveće fanove mobinih telefona će oduševiti jasna visokokvalitetna grafika, kvalitet slike, novi nivo odziva na dodir (Touch response rate) od 240Hz, brzina osvežavanja od 120Hz, što obezbeđuje najvišu rezoluciju na AMOLED 2X ekranu, kao i najnoviji superbrzi Galaxy procesor. Sve ove karakteristike će vam pružiti još bolje istraživanje i uživanje u našoj novoj galaksiji, a zabava tu tek počinje...

Promo

 

Tvoj telefon je tvoje ogledalo

Kako bi odgovorio na sve zahteve i ispunio želje fanova, Samsung je ponudio i upečatljiv dizajn od 7,9mm koji odiše elegancijom. Da bi to još više naglasio, lansirao je ovaj telefon u četiri izvanredne boje, koje će definitivno svima „zapasti“ za oko - maslinasta, boja lavande, bela i grafitna, koje dolaze sa modernim unapređenim mat efektom, što telefon čini još atraktivnijim. Originalni premijum dizajn se oslanja i na detalje, pa se Galaxy S21 FE 5G može pohvaliti i popularnim okvirom Contour-Cut, koji se neprimetno integriše sa kamerama kreirajući jedinstven izgled uređaja. Kako biste kroz svoj telefon još bolje izrazili sebe, sada, pored izbora osnovne boje telefona, možete da kreirate svoje idealno mobilno iskustvo, prilagođeno svim vašim zahtevima, a sve to uz veću kontrolu privatnosti. Uz pomoć intuitivnog korisničkog interfejsa One UI 4, vaš osnovni ekran, ikonice, obaveštenja i pozadine  mogu da budu podešeni baš onako kako vama odgovara, a nova kontrolna tabla za podešavanje privatnosti spojiće bezbednost i sigurnost na jedno mesto, time zaštititi sve vaše podatke i iskustvo korišćenja novog mobilnog telefona učiniti savršenim.

Promo

 

Neka svaki trenutak u 2022. bude zabeležen

Iako su nam dizajn telefona, njegova brzina kao i sigurnost bitne karakteristike, važnost kvaliteta fotografije i same kamera ne zaostaje za pomenutim performansama. Kako bi korisnici, bez obzira na to da li su amateri ili profesionalni fotografi, isprobali sve čari ovog vida umetnosti, Samsung je obezbedio fenomenalne kamere - zadnju ultraširoku, kao i širokougaonu kameru od 12 MP, telefoto kameru od 8MP, kao i onu koja će oduševiti sve ljubitelje društvenih mreža – selfie kameru od 32MP, koja pomoću poboljšane funkcije sređivanja lica na bazi veštačke inteligencije (AI Face Restoration) kreira najbolju verziju fotografije, dok unapređeni Night mode omogućava da i selfiji u mraku budu u svom punom sjaju. Za one koji vole da eksperimentišu sa video snimcima, opcija dvostrukog snimanja će omogućiti da učestvujete u dešavanjima kako ispred, tako i iza sebe, a sve što treba da uradite jeste da uključite kameru i otpočnete snimanje, čime će se aktivirati oba objektiva.

I nakon višečasovnog druženja sa vašim novim omiljenim digitalnim prijateljem, možete biti sigurni da će se ova avantura nastaviti jer je baterija napravljena tako da traje ceo dan, a zahvaljujući mogućnostima super brzog punjenja od 25 W, zabava neće stati ni kada je istrošite jer će se ponovo vrlo lako napuniti, čak više od 50% za samo 30 minuta.

Promo

 

Samsung je ovim novitetom i primenom 5G tehnologije omogućio još većem broju ljudi da uživaju u najnovijoj i najbržoj mogućoj telefonskoj komunikaciji, a kako biste se uverili u kvalitet ovog uređaja i saznali sve o njegovim inovativnim karakteristikama, posetite sajt na kom ćete pored autentičnih prikaza telefona uživati i u moru novih informacija o najnovijoj tehnologiji. Više o svemu pogledajte OVDE

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti