Katja Lazukić oduševila pravom kombinacijom za proleće: Ovako ćete želeti da obučete i sebe i svoje ćerke FOTO

Katja Lazukić oduševila pravom kombinacijom za proleće: Ovako ćete želeti da obučete i sebe i svoje ćerke FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Katja Lazukić oduševila prolećnim stajlingom

Nataša Bekvalac važi za jednu od najpopularnijih muzičkih zvezda čiji život godinama intrigira, pa ne čudi što su i njene ćerke pod budnim okom javnosti. To posebno važi za Hanu Ikodinović, koja je dovoljno odrasla da ima društvene mreže, ali kako nije preterano aktivna, uvek je zanimljivo kada se odluči da podeli neki lep trenutak iz svakodnevice. Tako je ovog puta objavu na Instagramu posvetila mlađoj sestri Katji, koja nas je oduševila prolećnim stajlingom.

Dragan Klem

 
 

Ne samo da je lepa na mamu, Katja je, po svemu sudeći, na dobrom putu da postane mala modna ikona. Bež oversajz džemper zanimljivo isečen na ramenima, dugačka suknjica od tila i kul patike – mlađa ćerka Nataše Bekvalac izgleda kao najurbanija petogodišnjakinja. Za ovu kombinaciju nesumnjivo je zaslužna mama, za koju se zna da retko greši kada je stil u pitanju.

Pročitajte: Godinama ih nismo videli zajedno - Ćerka Nataše Bekvalac u očevom zagrljaju, prizor će vas rasplakati FOTO

Instagram

 

Katja je u ovom izdanju blistala tokom jedne dnevne šetnje u kojoj se vozio i trotinet, a kombinacija širi džemper ‒ suknja idelana je za promenljivo prolećno vreme. Autfit je sjajan za devojčice, ali i za dame, jer ostavlja utisak uglađenog izgleda bez mnogo napora. I mnogo je kul. Nataša je napravila pun pogodak za svoju mezimicu, a Katja je iznela ovaj autfit kao prava ikona stila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ana Bogdanov

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti