Nataši Bekvalac je srce puno: Katja ima 6 godina, a ovo je njena prva ljubav

Nataši Bekvalac je srce puno: Katja ima 6 godina, a ovo je njena prva ljubav

Autor: | 16/04/2024

0

Ćerka Nataše Bekvalac trenira tenis

Nataša Bekvalac je jedna od najvećih muzičkih zvezda ovih prostora, ali je pre toga posvećena i brižna majka. Na prvom mestu su joj ćerke Hana i Katja, i ceo njen svet vrti se oko njih.

Dragan Klem

 

Jedna je tinejdžerka i prava mala zvezda Instagrama, gde je prati skoro 15.000 fanova.

Druga je u februaru proslavila 6. rođendan, i kao najmlađa članica velike porodice popularne pevačice, apsolutna je ljubimica svih. Što bi narod rekao, vrti ih oko prsta.

Pročitajte: Crna haljina, crna torta... Katja Lazukić proslavila 6. rođendan, roze boja bila strogo zabranjena

Iako se Nataša pridržava posebnih vaspitnih metoda, pa nekad ume da bude i malo stroga, nastoji da deci ispuni svaku želju, naravno ako je to u skladu sa njihovim uzrastom.

Ana Bogdanov

 

Na primer, kada je Katja poželela rođendansku žurku u stilu njene omiljene filmske junakinje Srede Adams, mama je dala sve od sebe da devojčica i njeni gosti uživaju baš u takvom ambijentu.

Vole da putuju zajedno i da se bave raznim aktivnostima, a ćerka joj često pravi društvo na skijanju ili u teretani, što Nataša beleži i na Instagramu. Simpatični prizori oduševljavaju fanove lepe pevačice. A sada je na red došlo i nešto ozbiljnije... Prva ljubav!

Iako ima samo šest godina, Katja je izrazila želju da se bavi tenisom. Tako je ponosna mama u Insta storiju ovekovečila jedan njen izlazak na teren, i to na šljaku, na kojoj se odlično snašla.

Instagram printscreen @bekvalceva

 

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac čvrsto je držala reket i odlučno vraćala loptice treneru s druge strane mreže.

Pročitajte: Uživanje sa mamom - Katja Lazukić je prava princeza na snegu, Bekvalčeva potpuno podetinjila

Tenis je poslednjih godina izuzetno popularan u Srbiji, zahvaljujući uspesima Novaka Đokovića i njegovih kolega i koleginica, pa su se mnoga deca zaljubila u beli sport. Da li će istim putem krenuti i Katja Lazukić? Svakako je počela da trenira u pravo vreme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović Story

Slične Vesti