Intimna uspomena: Nataša Bekvalac objavila fotografije sa porođaja FOTO

Intimna uspomena: Nataša Bekvalac objavila fotografije sa porođaja FOTO

Autor: | 28/02/2023

0

Nataša Bekvalac objavila fotografije sa porođaja

Poslednji dan februara 2018. godine jedan je od najvažnijih datuma u životu Nataše Bekvalac. Tada je lepa Novosađanka drugi put postala mama.

Pročitajte: Otkud sad ovo - Hana Ikodinović nikad ništa ne objavljuje na Instagramu, ali je danas prekršila to pravilo FOTO

Dragan Klem

 
 

Preslatka Katja danas slavi peti rođendan, a ponosna pevačica tim povodom je objavila sliku iz porodilišta i uz nju napisala: „Nikada neću zaboraviti dan kada sam te rodila. Rodila si se ti, ali rodila sam se ponovo i ja... Moja Katja danas puni pet godina!“

Pročitajte: Srušila je stan do temelja i napravila bež bajku - Zavirite u renovirani stan Nataše Bekvalac FOTO

Instagram

 

Lekari, sestre, zeleni mantili, rukavice... A između svega toga Nataša, dok nežno gleda novi život koji je nekoliko trenutaka ranije donela na svet. Dirljiv prizor koji topi i najtvrđa srca. 

Instagram

 

“Ne mogu ništa da napišem jer toliko cmizdrim od jutros, od sreće i ponosa, naravno, to ću sutra kada rođus prođe. Moja si najveća ljubav i radost, moj si ponos i najveća snaga i moć. Ponosna na svaki korak koji zajedno pravimo, učiš me šta znači hrabrost, sta znači život. Voli te mama tvoja, Keti moja”, raznežila je pop zvezda objavom na popularnoj društvenoj mreži.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još