Nataša Bekvalac prvi put o nasilju koje je pretrpela: Bila sam sveže porođena, nisam izašla ni iz babina

Nataša Bekvalac prvi put o nasilju koje je pretrpela: Bila sam sveže porođena, nisam izašla ni iz babina

Autor: | 14/02/2022

2

Ispovest Nataše Bekvalac rasplakala javnost 

Nataša Bekvalac iza sebe je ostavila veoma težak period života. O borbi koju je dosta dugo vodila sa sobom posle nasilja koje je pretrpela od bivšeg supruga nije želela javno da govori. Okrenuta ćerkama Hani Katji davala je sve od sebe da stvari postavi na svoje mesto, i uspela je.

Pročitajte: Javno priznala i sve iznenadila - Ovaj muškarac je najveća ljubav Nataše Bekvalac, pop zvezda nikad iskrenija

Instagram

 

Prvi put posle skoro četiri godine od stravičnog događaja Nataša je odlučila da sa javnošću podeli delić pakla kroz koji je prošla.

‒ To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se jer sam dobila Katju. Pre neki dan pročitala sam kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča jer je i kod mene iz nečega što me je najviše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato moram da budem zahvalna ‒ iskrena je pevačica.

Emotivna ispovest Nataše Bekvalac ponovo osvežila žive rane 

U toj vezi Nataša je prošla kroz fizičko nasilje.

‒ Tako je, ne mogu da kažem da nije tako. Nisam odlučila da kažem medijima, jer nisam dužna da govorim bilo šta, pogotovo jer je to bilo u najosetljivijem periodu, nisam još izašla iz babina. Bila sam sveže porođena i vrlo osetljiva. To je bio period kada me nije zanimalo šta će javnost reći, krenula sam da vodim svoju borbu, jako stresnu i jako tešku, ali za mene neophodnu jer je u pitanju bilo moje dete. Baš me je bilo briga šta pričaju ljudi, a pričali su baš ružne stvari ‒ ističe Nataša.

Pročitajte: Dragoljub Bekvalac - Niko od nas nije dobro, na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja

Ata Images

 

‒ Ne mogu da nađem neku pristojnu reč kojom bih opisala kako sam se tada osećala, kao da ne vredim, zaista užasno. Nijednom biću na planeti to ne bih poželela, empatična sam, prezirem svaku vrstu maltretiranja. Ne želim da pričam o tome, niti želim da prepričavam, ne bih tome pridavala pažnju. Sve bih dala na svetu da imam sve druge pažnje, a da nije ova. Da li se on izvinio, da li on viđa dete... Nemam već tri godine kontakt sa tom osobom i to je cela istina ‒ otkriva Nataša u emisiji „Premijera vikend specijal“. 

‒ Ne bih se više nikada udavala, smatram da sam pokazala da umem i to, čak tri puta, ali mislim da to više nema smisla. Ja tražim nešto više od toga. Moji kriterijumu na svakodnevnom nivou rastu, ali ne zato što smatram sebe nekom divom i nedodirljivom, ali ne želim ništa što je osrednje, jer ni ja nisam osrednja.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti