Svi bruje o kupaćem kostimu Katje Lazukić: Mlađa ćerka Nataše Bekvalac oduševila izdanjem za plažu FOTO

Svi bruje o kupaćem kostimu Katje Lazukić: Mlađa ćerka Nataše Bekvalac oduševila izdanjem za plažu FOTO

Autor: | 05/02/2023

0

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac zvezda plaže

Nataša Bekvalac sredila je stan od poda do plafona, proteklih meseci vredno je radila i sada je vreme za zasluženi odmor. Ovog puta nije otišla na Ibicu ili neku od ostalih omiljenih destinacija, već se uputila u Dubai. Uostalom, tamo je u ovo doba godine mnogo toplije nego na jugu Evrope.

Dok Beogradom haraju hladni vetrovi, pop zvezda uživa pod suncem Persijskog zaliva, i to u full letnjoj opremi. Kupaći kostim, krema sa visokim zaštitnim faktorom, i ništa joj više ne treba! S njom je, naravno, i mlađa ćerka.

Pročitajte: Srce je reklo svoje - Lidija Vukićević posle 38 godina ponovo blista u njegovom zagrljaju FOTO

Instagram

 

Katja je glavna zvezda razglednica iz Dubaija. Videli smo je kako sa mamom dočekuje room service i galantno se pozdravlja, a prija joj i trčanje po finom pesku na plaži s pogledom na čuveni hotel Burdž al Arab.

Pročitajte: Dragana Katić posle 25 godina otkrila veliku porodičnu tajnu - O tome je odlučivao otac mojih sinova, da sam se ja pitala...

Instagram

 

Pevačica se pohvalila i da je trenutno na “lečenju” od duvana. Pored fotografije s mlađom ćerkom napisala je: “Zdrav život nije zagarantovan ako pazite šta jedete. Važnije je da pazite šta jede vas. Sedmi dan bez cigareta. Pozdrav od ovih lutkica!”

Arapska metropola savršeno je mesto za “treniranje” hedonizma, pa verujemo da lepa Nataša sa svojom ekipom uživa u svakom trenutku. I da je ne hvata nervoza zbog odvikavanja od cigareta...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti