Godinama ih nismo videli zajedno: Ćerka Nataše Bekvalac u očevom zagrljaju, prizor će vas rasplakati FOTO

Godinama ih nismo videli zajedno: Ćerka Nataše Bekvalac u očevom zagrljaju, prizor će vas rasplakati FOTO

Autor: | 24/03/2023

1

Ćerka Nataše Bekvalac u očevom zagrljaju

U domu Nataše Bekvalac u proteklom periodu bilo je veselo. Prvo je mlađa ćerka Katja proslavila peti rođendan, a samo nekoliko nedelja kasnije starija Hana napunila je šesnaest godina. Jedna je dobila bajkovitu žurku, druga nezaboravno putovanje u Pariz.

Pročitajte: Pismo Hane Ikodinović sestri Katji rasplakalo javnost - Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same...

Ana Bogdanov

 
 

Za razliku od pop zvezde koja nas na Instagramu revnosno obaveštava o važnim događajima iz privatnog života, njen bivši suprug, Hanin otac Danilo Ikodinović nije ljubitelj društvenih mreža i te vrste eksponiranja. Aktivan je povremeno na Tviteru, ali ne objavljuje fotografije koje ilustruju njegovu svakodnevicu, bračni život, odnos sa ćerkama...

Pročitajte: Moja prva žena je prelepa - Dača je pre Nataše i Maje voleo Anju, u kratkom braku dobili su ćerku Andreu

Nebojša Babić

 
 

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića po pitanju društvenih mreža sličnija je ocu. Ona je tek nedavno aktivirala nalog na Instagramu, a na njenom profilu mogu se naći jedva tri objave.

Ipak, danas je napravila mali izuzetak i sa pratiocima podelila fotografiju iz perioda kad je bila beba. Tako smo imali priliku da vidimo malu Hanu kako bezbrižno spava grleći Danila. Uz fotografiju je stavila inicijal očevog imena i crveno srce.

Pročitajte: Nataša i Dača ponovo kao jedno, Hana objavila fotografije i SMS poruke - Imam najbolje roditelje na svetu! VIDEO

Instagram

 

Podsetimo, Danilo je nedavno otvoreno govorio o bivšoj supruzi Nataši Bekvalac od koje se razveo ubrzo pošto je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

− Dosta vremena je trebalo da se sve raščisti. Bio je razvod braka, nesreća nije mnogo uticala na razvod. To sa Natašom već se raspadalo... Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio. Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima. Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao da sam sa leđa skinuo neki ranac.

Komentari (1)

Loading
Jelens 17:24 24.03.2023
Odgovori

Bože, kako su joj lepe čerke, neka su žive i zdrave. Podsećaju me na moje dve isto tako lepe unučice.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti