Belo odelo i roze krzno: Prva dama kao snežna kraljica, sezona praznika može da počne FOTO

Belo odelo i roze krzno: Prva dama kao snežna kraljica, sezona praznika može da počne FOTO

Autor: | 02/12/2022

1

Tamara Vučić ne propušta modna dešavanja u prestonici, a ovih dana najveća je zvezda beogradskog Fashion Weeka. Blistala je na reviji u čast Jovanke Broz, održane u Palati Srbija pod njenim pokroviteljstvom, a sinoć je iz prvog reda pratila i šou Igora Todorovića.

Pročitajte: Modni svet Jovanke Broz - Renomirani kreator Igor Todorović vodi nas kroz garderober prve dame Jugoslavije

Boško Karanović

 

Ugledni kreator predstavio je kolekciju u Narodnom pozorištu, koje kao kulturna institucija od najvišeg značaja zahteva poseban dres-kod. Gospođa Vučić, dama od stila i ukusa, izabrala je kreaciju koja je prisutne ostavila bez daha.

Pročitajte: Prva dama sa stilom - 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari FOTO

Boško Karanović

 

Tamara se pojavila se u belom kompletu sa decentnim reljefnim ornamentima, a utisak je ostavio i mantil iste boje sa krznom u najnežnijoj roze nijansi. Stajling je upotpunila tašna neobičnog oblika i cipele koje su se savršeno složile sa paletom. I, šta drugo reći, nego – savršena desetka!

Boško Karanović

 

Komentari (1)

Loading
Masa 17:27 04.12.2022
Odgovori

Svaka cast! Zaista Prva dama- odmerena, decentna, savrseno obucena, a povrh svega pametna! Slusala sam je jednom prilikom kada se zalagala za podrsku osobama sa retkim bolestima i ostala odusevljena njenom posvecenoscu i obrazovanoscu! Imamo cime da se ponosimo!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti