Dok druge dame kopiraju njene haljine, Tamara Vučić drži novu modnu lekciju, burma u prvom planu (foto)

Dok druge dame kopiraju njene haljine, Tamara Vučić drži novu modnu lekciju, burma u prvom planu (foto)

Autor: | 07/10/2022

0

Tamara Vučić i ovog puta korak ispred svih. Čim se prva dama pojavi na nekom događaju, ostale poznate dame već na sledećem izgledaju isto ili slično kao ona. Ali kako i ne bi kada je stil Tamare Vučić prefinjen i bez greške.

I večeras je bilo tako na otvaranju 6. međunarodnog Etnology Fest, posvećenog promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta. 

Pročitajte: Jednostavna a tako moćna - Tamara Vučić u haljini koja ističe i najmanji višak kilograma

ATA Images

 

U duhu manifestacije u Etnografskom muzeju u Beogradu Tamara se pojavila u prelepoj bluzi prošaranoj etno motivima, ali i crnim pantalonama sa visokim pojasom. Akcenat je i ovog puta stavila na cipele, salonke u savršenoj roze nijansi, koje je uklopila uz šaru na pantalonama i košulji od tila. 

Boško Karanović

 

Po prvi put vešto oko fotografa uslikalo je i verenički prsten i burmu prve dame, koja osmehom poručuje da je srećna, voljena i ispunjena žena. 

Pročitajte: Fotografija koja je zalutala na Internet - Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju (foto)

ATA Images

 

Ata Images

 

ATA Images

 

- Kulturno nasleđe svake zemlje je temelj njenog identiteta, oslonac za razvoj savremene kulture. Kulturno nasleđe treba prepoznati kao razvojni potencijal, spajajući tradicionalno i moderno, stvarajući most između prošlosti i budućnosti. Novo čitanje nacionalnog stvaralaštva i nasleđa može zainteresovati mlađe generacije, približavajući im, tako, sopstveni identitet. Jedino ova nit, ovakva povezanost garantuje trajnost jedne kulture u vihoru globalizacije i potrošačkog društva.

Poznavati svoju istoriju, svoju kulturnu baštinu, one elemente koji su vekovima oblikovali naš identitet, znači prepoznavati važnost ideje da svoju tradiciju čuvamo i štitimo, da tuđu poštujemo i da razumemo da je u različitosti bogatstvo sveta - izjavila je gospođa Vučić, koja je ovu manifestaciju otvorila.

Jakov Simović / Đorđe Tomić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti