Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Autor: | 25/10/2022

0

Torba Jelene Đoković nazvana je po princezi Dajani

Sajam knjiga u Beogradu posetio je i jedan od najboljih tenisera današnjice. Novak Đoković voli da čita, a i njegova supruga Jelena je ljubitelj pisane reči, pa tradicionalnu oktobarsku smotru nisu želeli da propuste. Usput su se družili sa posetiocima i ministrom Brankom Ružićem.

Pročitajte: Moraćete da uzmete digitron - Izgled Jelene Đoković već svi komenatrišu, ali ogrlicu, minđuše i sat će tek sad FOTO

Ata Images

 

Jelena je za ovu priliku odabrala stajling za koji bi se na prvi pogled reklo da je “casual”. Ali, vrlo je elegantan i efektan. Sa svetloplavom košuljom, suknjom sa interesantnim detaljima i diskretnim nakitom sjajno se uklopila tašna “Lady Dior”. Ovaj asesoar toliko je prefinjen da je nazvan po princezi Dajani.

Pročitajte: Svi pričaju o pink haljini Jelene Đoković, evo koji brend je u pitanju i koliko košta FOTO

Ata Images

 

Tašnu kuće “Dior” Lejdi Di prvi put je nosila u Parizu 1995. godine. Zaobljene ručke, četvrtasti oblik i fina koža ubrzo su osvojili i ostale dame, pa je torba u međuvremenu stekla status kulta. No, sve ima svoju cenu... Ako želite “Lady Dior” u svojoj kolekciji, to zadovoljstvo koštaće vas oko šest hiljada dolara.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još